Sayfa 45/206 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 353 - 360 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1. MU baskiliyor tabi gercek bu..aylardir yaziyorum..sadece adamin islemlerine bakmak yeterli..8.5 lardan yuklu satis yaptiktan sonra suyunu cikaracagi belliydi..yalniz simdilerde geri almaya baslayacak..ne zaman ki rezalet peak yapsin alim baslar..zamani geldi[emoji3526]..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. penta halka arz gelecek 370 milyon borç ödeyecek
    propak tahmini 1.4 milyar satılıp borç ödenecel
    penta gözdeye 170 milyon
    kümaş satış 1.050 milyon tl
    kümaş borç 550 milyon tl
    2021 ödenen borç grubun toplam :tam 3.5 milyar tl 6 ayda ödenen rakam inanılmaz ama fiyatlamaya bakarsak sanki 6 milyar borç var gibi
    ve ismet ambalaj temettü öder hale geldi
    pentadan her sene temettü gelecek
    şok her sene temettü gelecek
    flo sektörde tek şuan %11,5 hisseyi en az 1 milyar eder hiç abartmadan söylüyorum hem üretiyor hem satıyor
    sıkıntı yerler satılamayan türkiye finans
    verimsiz maktk
    zarar eden derby
    şu 3 ile ilgili olumlu bir gelişme olursa satış vs grubun finansal borcu 0 düşecek
    ben 2022 mayıs sonuna kadar en az 250 milyon temettü alacağı kanaatim var
    hikaye çok değişti ama nedense baskı eski borçlu senede 300 milyon faiz kur ödeyen iştirakleri borçlu hali ile fiyatlıyor tamamen saçmalık temelle gözdenin hiç bir alakası yok bofa ve yky robotlarının oyuncapı olmuş durumda
    ben uv tutmaya devam edeceğim paramın %20 gözdede
    şirketin gidişatı iyi ama maalesef bunu hisse fiyatlarında göremiyoruz şokta aynı şok şuan en az 20 olması gerekirdi
    şok büyümede bim migrosa fark atıyor seneye rahatlıkla 1 milyara yakın kar açıklayacağını düşünüyorum
    izleyelim biz çok cefasını çektik bu kağıdın sefasını çekmeden 25-30 olmadanda pek satmayı düşünmüyorum 3 ay sonra yada 3 sene sonra olsada beklemeye devam edeceğim

3. Teknik olarak hem fibo hem mav cakismasi var bu seviyelerde..7 ustune atacak en kisa zamanda..kisa vade sicrama bekliyorum..ytdegildir

4.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    MU baskiliyor tabi gercek bu..aylardir yaziyorum..sadece adamin islemlerine bakmak yeterli..8.5 lardan yuklu satis yaptiktan sonra suyunu cikaracagi belliydi..yalniz simdilerde geri almaya baslayacak..ne zaman ki rezalet peak yapsin alim baslar..zamani geldi[emoji3526]..ytdegildir

yahu bu günden daha rezil ne zaman olunabilir aynı gün arz oluyorsun sana 95.000 kişi arza katılıyor
    kalekim 301 bin kişi 3 kat fark var ayıp piyasa mu illahlah etmiş ülker şok gözdeyi ederine getirmeli babadan kalma bir isimleri var onuda bitirdiler yazık
    ağustosta ingilreredeki unidet biskuvits ve pladis bir kısmı 2020 finansallarını açıklayacak çok merak ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    yahu bu günden daha rezil ne zaman olunabilir aynı gün arz oluyorsun sana 95.000 kişi arza katılıyor
    kalekim 301 bin kişi 3 kat fark var ayıp piyasa mu illahlah etmiş ülker şok gözdeyi ederine getirmeli babadan kalma bir isimleri var onuda bitirdiler yazık
    Piyasada tamamen guven erozyonuna ugradilar..onceden penta halka arzi iptal olmustu sok u da yuzlerine gozlerine bulastirmislardi..turk halki balik hafizalidir ama yatirimci degil..Yabanci zaten ustunu cizmisti ..%10 tahsisi bile gerceklestirememisler..gene zamanlamayi tutturamadilar ustelik yuksek fiyatla milleti urkuttuler..berbat bir kadrosu ve kotu niyetli patronu var..cok net..ben niye mi 6 senedir burdayim peki derseniz cunku portfoy sirketlerinin potansiyeline ve net aktif degerine inaniyorum..bu arada %50 azaltmistim zaten..azaltinca millet rahatliyor bu hiyarlarla gobek baglanmaz..ytdegildir

6.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Piyasada tamamen guven erozyonuna ugradilar..onceden penta halka arzi iptal olmustu sok u da yuzlerine gozlerine bulastirmislardi..turk halki balik hafizalidir ama yatirimci degil..Yabanci zaten ustunu cizmisti ..%10 tahsisi bile gerceklestirememisler..gene zamanlamayi tutturamadilar ustelik yuksek fiyatla milleti urkuttuler..berbat bir kadrosu ve kotu niyetli patronu var..cok net..ben niye mi 6 senedir burdayim peki derseniz cunku portfoy sirketlerinin potansiyeline ve net aktif degerine inaniyorum..bu arada %50 azaltmistim zaten..azaltinca millet rahatliyor bu hiyarlarla gobek baglanmaz..ytdegildir

penta halka arz iptali o zamanki koşullarda kabul edilebilir bir durum aynı zamanda şok enerjisa ve medical park arz edildi
    şubatta medicalpark ve enerjisa arz edildi medicalpark %40 iskonto ile arz başardı şok en az 13.5 olması gerekirken 10.5 enerjisada iskonto yaptı penta mayısa kaldı tam patlama öncesi bu sebeple arz gerçekleşmememesi çok normal
    nemce pahalı olmadı penta arz sonrası ederi enaz 65 tl
    sektör fd/favök 13 olmasına rağmen holding olan içinde datagate ve descept bilgisayar olan indeks baz alındı indeks bil"diğin holding baz alınmamalıydı 13 fd favök ile 50 arz yapılmalıydı ve yapılırdıda mevzuyu bozan 56 milyonluk bimeks 2017 giderini 2020 taşımaları ve karın 70 milyon çıkacağına 10 milyon çıkıp yüksek fk piyasaya pahalı imajı verdi,
    tamam böyle yaptın be kardeşim çık tv twitter vs durumu açıkla taahüt ver en az şukadar kar yapacağız ve dağıtacağız aktif ol
    kafaları deve kuşu gibi kuma gömmleri neticesinde bu sıkıntı yaşandı
    ben yıldız yerinde olsam o 56 milyonu üstlenirdim senette yapmazdım yönetim sende borcu ödedim bitti gitti diyebilirdi
    zaten mimli adamlar tam mide bulandırdılar maalesef tam bir yönetim beceriksizliği
    hakikatten üniverstelerde bu arz okutulmalı bunu ciddi söylüyorum bukadar ucuz iskontoya rağmen beceremediler

7. Sonlara kaldilar ondan..hep yazdim halka arzda zamanlama cok onemli..zaten yabancinin olmadigi bir ortamda yerlinin gücü belli..bir de MU de bir huy var ne malini duzgun pazarlayabiliyor ne de konjonkturu okuyabiliyor..3-5 kurusun hesabini yaparken kumas i duzgun fiyata satamadi ustelik alici vardi..bunda da teknosa indes gibi sirketler pandemi etkisinde zirvelere kosarken , yatirimci bulamadi..cok ciddi bir kabizlik var

8.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Sonlara kaldilar ondan..hep yazdim halka arzda zamanlama cok onemli..zaten yabancinin olmadigi bir ortamda yerlinin gücü belli..bir de MU de bir huy var ne malini duzgun pazarlayabiliyor ne de konjonkturu okuyabiliyor..3-5 kurusun hesabini yaparken kumas i duzgun fiyata satamadi ustelik alici vardi..bunda da teknosa indes gibi sirketler pandemi etkisinde zirvelere kosarken , yatirimci bulamadi..cok ciddi bir kabizlik var

yanındakiler güvene bağlı çalışıyor işi ehline verilmemiş kapasite vizyon 0
    ben 3 aydır yazıyorum bu arzı yapacaksan 15 şubatta finansalı bitirir 28 kadarda spk başvurudun çok yazdım ama ne olursa olsun
    56 milyon ve senet mevzuyu bozdu senetide burda mart sonu yazdım bir şirket kendi kendine nasıl bukadar zarar verebilir
    kümaş o fiyata satılmamalıydı keşke hiç satmasalardı 2022 halka açsa en kötü 500 milyon dlardan yapılırdı çok büyük zararımz var
    satılacak şirket değerine gelen ismet ambalajdı bunu hep yazdım ismet ambalaj şu borçlu haliyle su içinde 3 milyara en az satılırdı
    kümaşa gerek yoktu favök en düşük zamanında sattı
    bu sene içinde kümaşı %10 borç için bedelli %30 da ortaklar arz ile 75 milyon dolar para gelirdi 0 borcu olurdu
    senede 40 milyon dolar temettü dağıdırdı seninde payın %35 olurdu 2.çeyrekten sonra arz rahat yapılırdıkümaş kar yapıyor kimsede sıkıntı çıkarmazdı yazık oldu en az 100 milyon dolar gözde para kaybetti

Sayfa 45/206 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •