Sayfa 45/906 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7242 madde; 353 - 360 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Crux Yazıyı Oku
    Haklısınız …

Ama neden 500 tl’yi geçecek bu ileride dediğimde tenkit almıyorum
    Ve 142 tl’lere düşerse para hazırlyın ve alın deyince tenkit alıyorum ben de anlamıyorum

Ben tahtacıları ve patronları sevmem

Bizi silkelemek isterler

Hisse iyi ise gerçekleri saklamalarını engellerim.

Uzun vadede gerçeklerin engellenemediğine inanırım

Ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Aramızda alıcı yok denecek kadar az ancak yeterli algıyı oluşturabilirseniz yeterli satıcıyı oluşturabilirsiniz. Zaten yeteri kadar acemi vardı borsada , pandemi sonrası bayağı bir acemi var. Benim kendi düşüncem şöyle. Tahtacı tekniğe uygun hareket ediyor olabilir ancak X2, X3 hareketler genelde tekniğe göre avlayarak olur. Bu durumda isteyen satar istemeyen satmaz. Ancak burada insanları yönlendirmek ileride insanların kısmetine mani olabilir. Bırakın SPK yı bu kul hakkını ödeyemezsiniz.
    Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Kimse benim görüşlerime göre karar vermesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda araştırıp yatırımını yapmalıdır.

2. Pkent bedelsiz açıklamış bu arada. Artık bedelsizlerdeki hareket de iki şekilde oluyor. Birincisi haber geldikten sonra harekete devam edenler , ikincisi bedelsizden önce yeterince prim yapıp sermaye artırım haberini satış fırsatı olarak kullananlar. Bakalım pkent hangisini yapacak.
    Bizim gübre ye böyle bir haber gelse nereye gideceğini şaşırır. Ancak eğer bu tür haberler gelecekse 300 lü ya da 400 fiyatlarda gelir diye düşünüyorum. Kimsenin almaya cesaret edemeyeceği fiyatlarda
    Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Kimse benim görüşlerime göre karar vermesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda araştırıp yatırımını yapmalıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by Gölge Yazıyı Oku
    Pkent bedelsiz açıklamış bu arada. Artık bedelsizlerdeki hareket de iki şekilde oluyor. Birincisi haber geldikten sonra harekete devam edenler , ikincisi bedelsizden önce yeterince prim yapıp sermaye artırım haberini satış fırsatı olarak kullananlar. Bakalım pkent hangisini yapacak.
    Bizim gübre ye böyle bir haber gelse nereye gideceğini şaşırır. Ancak eğer bu tür haberler gelecekse 300 lü ya da 400 fiyatlarda gelir diye düşünüyorum. Kimsenin almaya cesaret edemeyeceği fiyatlarda
    Elinde hisse olup olmamasına göre yorumlar...
    Teknik veya temelle bağdaşmayan fiyat vermeler benimde hoşlanmadığım durumlar...

Böyle yapanları eleştiriyorsunuz ama ege gübre için bedelsiz durumunda fiyat vermekten de çekinmemişsiniz...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Böyle mal mal bekle belki biraz daha nasip olur.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Böyle mal mal bekle belki biraz daha nasip olur.

Eli mahküm götürecekte işte zamanı var kendine göre bakalım hayırlısı olsun ne diyelim.yaa sabır.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Elinde hisse olup olmamasına göre yorumlar...
    Teknik veya temelle bağdaşmayan fiyat vermeler benimde hoşlanmadığım durumlar...

Böyle yapanları eleştiriyorsunuz ama ege gübre için bedelsiz durumunda fiyat vermekten de çekinmemişsiniz...
    Bugüne kadar gördüklerimde hep bu şekilde oldu. O fiyatı vermemin de sebebini anlamamışsınız.

İnsanlara hedef fiyat göstermenin kumar gibi bir şey olduğunu vurgulamak istedim. Sen buradan aldırır 300 den sattırırsın asıl haber orada gelir. Teknik analiz sadece tahtacının ekmeğine yağ sürer. Ancak temel analiz elbet karşılığını alır. Mesela bugün dolar zirvede teknikçiler kesin endeks düşer demiştir.

Sonuçta ne olur , bir yerde teknikçiler de avlanır .

7. Ben buradaki oyunun büyük olduğunu düşünüyorum. Bagfs ile düşen senet (bagfs 15 eggub 15x) şu an bakınca neredeyse bagfs eski fiyatına geldi ancak eggub eski fiyatına gelemedi. Kısacası kimde yüklü varsa suçlu o

Alıntı Originally Posted by Gölge Yazıyı Oku
    Ben buradaki oyunun büyük olduğunu düşünüyorum. Bagfs ile düşen senet (bagfs 15 eggub 15x) şu an bakınca neredeyse bagfs eski fiyatına geldi ancak eggub eski fiyatına gelemedi. Kısacası kimde yüklü varsa suçlu o
    270 lerden kakaladıgını burda almanın peşinde ibine herif.
    Bu lafı hakediyor.
    Baskasınin malinda gözü olan ********dir.
    Yani madem verdin, neden baskı kurup garibanin elindekini almak istiyorsun.

Sayfa 45/906 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •