Sayfa 45/1003 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Biz hata ettik, alnımızın akıyla namusumuzla çalışalım dedik bok yedik. Bu ülkede maaşlı çalışan mal dır. Bu başlıkta en büyük mal muhtemelen benim.

2018 de koymadık stoploss, teklif vardı gitmedik. 2014 de vardı 2016 da vardı. Al sana vatan millet sakarya, al sana yüksek görünümlü yeni mezun maaşı. Şu dakikadan sonra, burada durmak şahsen mallığın üstüne katmer koymak oluyor.

Şimdi teklif yok ama ben bakıyorum, iyisine kötüsüne bakmadan seneye adios inşallah. Sebep olanların gözü kör olsun.
    yine maaşlı çalışmaya devam yani...bırak kurumsal hayatı..bak başının çaresine...inan korkacak bir şey yok...en kötü finans piyasalarında işlem yaparak tekeri döndürürsün.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    tebrikler. denemeye değerdi.
    evet sayın sahingonul
    ekran sarhoşluğu bu işte...ben hala vob da 20.000 puanlık düşüş beklemekte iken ve güvendiğim poz stop olmuş iken 100 puan da olsa 2 kez poza girdim kaçırmayacağım ya düşüşü...oysa bekle aralık vade 165.000 lere gelirse veya sert düşüş başlar ve düzeltmesini görürsen tekrar poz al değil mi... işte geceden 1 planın mevcutsa ve aksinde plan yapmamış isen poza girmemek gerek...1000 puan bişey değil oysaki ekran sarhoşluğuna kaptırmama kızdım...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3. Faiz lobisi faizin yüksek kalmasını istemez. Faiz lobisi faizlerin tek seferde sert şekilde artırılmasını sever ordan tahvile atlar .

Birkaç yıldır bu sekilde faiz lobısıne calısıyoruz zaten. Muhtemelen şahap da gidecek gelen kişide yine 500 den az olmamak üzere artıracak

4. Dalgaci 3 4 5 yapıyor market teknikciler stoplasin hele 16.20 itibarıyla aahahahahha

5. Dayı teknik analiz diye birşey yok niye yok ben senin orda poz açıp tepe yenilemede stop olacağini biliyorum da market bilmiyor mu tepe yeniler miss ahahahhHaha

6. Geldiler

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yine maaşlı çalışmaya devam yani...bırak kurumsal hayatı..bak başının çaresine...inan korkacak bir şey yok...en kötü finans piyasalarında işlem yaparak tekeri döndürürsün.
    Bilemiyorum abey çoluk çocuk yetiştirmek için daha iyi yerler olabilir, kafam bozuldu açıkçası.

8. vob ekim 1650 hedef.

Sayfa 45/1003 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •