Sayfa 45/780 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 6235 madde; 353 - 360 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sanırım gelirleri dolar cinsinden.borc sorun olmasa gerekir. İs yatırıma sordum,düşüş nedeni Avrupa'daki kapanmalar dediler. Eğer böyle ise düşüş nedeni pandemi ilk başladığı zaman kıyamet koptu ve 9 TL lere kadar düştü.ogun dolar 6,1-6,3 gibi bir fiyatta idi. Yani 1,5 dolara düşmüş. bugünkü kapanmalar aynı etkiyi yapmamalı.bugun 1,5 dolar 17 TL ye geliyor.asinin zirve yaptığı ve pandemide en kötüsü geride kalmışken bugünkü fiyat saçma bir fiyat oldu.artan dolar bizim otelleri bedava yapacak.turizim patlarsa THY de aynı oranda patlar.cuma günkü devre kesici ile düşüşün durmasi tabakhaneye mok yetiştirme hevesinde olan büyük balinaların cirpmasi gibi duruyor.bence böyle.Tl de 15 TL perde gep var kapanması gerekir mi,bence dolardaki artış bu gepi anlamsız kılabilir. Ytd değil dir
    Şahsi fikrim,Her geri çekilme alım fırsatı...
    Y.t.degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Şahsi fikrim,Her geri çekilme alım fırsatı...
    Y.t.degildir.
    Uzun vade için))

3. Bu hafta Çok sert hareketleri göreceğimiz 1 hafta geçireceğimizi düşünüyorum nedense. Paniğe kapilmamak lazım. Dikkat edin derim.

4.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Bu hafta Çok sert hareketleri göreceğimiz 1 hafta geçireceğimizi düşünüyorum nedense. Paniğe kapilmamak lazım. Dikkat edin derim.
    Evet

Ne yazık ki Avrupa’daki kapanmalar ürkütecek

Neden THY aldim

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sanırım gelirleri dolar cinsinden.borc sorun olmasa gerekir. İs yatırıma sordum,düşüş nedeni Avrupa'daki kapanmalar dediler. Eğer böyle ise düşüş nedeni pandemi ilk başladığı zaman kıyamet koptu ve 9 TL lere kadar düştü.ogun dolar 6,1-6,3 gibi bir fiyatta idi. Yani 1,5 dolara düşmüş. bugünkü kapanmalar aynı etkiyi yapmamalı.bugun 1,5 dolar 17 TL ye geliyor.asinin zirve yaptığı ve pandemide en kötüsü geride kalmışken bugünkü fiyat saçma bir fiyat oldu.artan dolar bizim otelleri bedava yapacak.turizim patlarsa THY de aynı oranda patlar.cuma günkü devre kesici ile düşüşün durmasi tabakhaneye mok yetiştirme hevesinde olan büyük balinaların cirpmasi gibi duruyor.bence böyle.Tl de 15 TL perde gep var kapanması gerekir mi,bence dolardaki artış bu gepi anlamsız kılabilir. Ytd değil dir
    Kırşehir almancisi çok olan bir şehir. Yaz aylarında gurbetçi trafiği artar. Geçtiğimiz yaz şehir resmen yağmalandı.dukkanlar yazın ortasında kışlık satışına başladı,lokantalarda boş yer resmen yoktu.sehrin bir caddesi var,oradada sıcağa pandemi ye rağmen iğne atsan yere düşmez şekilde kalabalık vardı.flo ayakkabı mağazası bu yaz sonunda indirim bile yapmadı ,mal kalmadığından olsa gerek. Yazın dolar TL 8,3 de idi.gelecek yazı dusunemiyorum. Yağmalama şimdi Bulgaristan tarafından Edirne de yapılıyor.kur böyle yüksek kalırsa Türkiye nin 5 yıldızlı otellerindeki yağmalama nasıl olur Allah bilir. THY artan turizm den olumlu etkilenmesi.

6. Bu düşüş alım fırsatı olabilir bence, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by AKDENİZ Yazıyı Oku
    Bank of america yuksekten sattiklarini 17,34 ten yerine koymuş sanırım. O zaman öğleden sonra gemi hareket eder herhalde😁. Soyle 17,70 lere gitsek moraller yerine gelir bence

Sayfa 45/780 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •