Sayfa 45/128 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon
Arama sonucu : 1017 madde; 353 - 360 arası.

Konu: SMRTG - Smart Güneş Enerjisi Tek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Rahat olun eğer gidip bugün tüm paran ile tek seferde tavandan alış yapmadıysan korkacak hiçbir şey yok mutlaka biraz agresif hareketler olur su akar yoluna devam eder inşallah daha borsaya geleli bir sene olmamış hızlı bir şekilde gidiyor hak ediyor mu bunu bilanço gösterecek dediğim gibi bugün tavandan tüm paranla almadıysan zaman kaybedesin hisse iner çıkar orası başka mesele belki de hiç düşmez
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Vurun vurin bana sasa hekts durdo isbir...... 10 yıldır kazandım parayı batıracak yer buldum, şükür dağıtın bana dağıtın
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Akrep bu tabandayken vurin ben ölmem diyor şimdi tavandan yüzde 20 karını alıp gerisini veriyor o da yufka yütekliliğimden������
     Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    SMRTG Enerjinin bu saçma sapan hareketine nihayet son noktayı bugün kapanıştan sonra yukarıda paylaşılan işlem tedbirinin Nirvanası ile koydular.Bana göre çok geç kaldılar.Bugüne kadar kazandırdılar.Bundan sonra kimlerin nasıl zarara uğradığını bu sayfalarda önümüzde ki günlerde görürüz.

Bugün kapanış fiyatına göre piyasa değeri 28.9 milyar TL. PD/DD 47.7 . Yalnız operasyon yapan grubu takdir ettim,brüt takas tedbirinden sonra dahi günlerce devam ettiler.
    Borsada senin gibi adamlar asla para kazanmaz bakbakalım hektaşa bu kadar laf edildi 2 lira idi bedelsizlerle kaça gelmiş sasa kaça gelmiş yunsa 2 lira kaça gelmiş orge bedelsizlerini sayarsan 1 lirada kaça gelmiş alka 2 lşradan kaça gelmiş alarko 2 liradan kaça gelmiş bunun gibi yüzlerce hisse sayabilirim bu hisse neyi fiyatlıyor diye soracağına sadece korkudan pencereyi bile açamazssan dışarda neyin ne olduğunu bilemezssin mesala zamnda fıtoğraf paylaşıldı büyük bir yatırımcı hissenin şu kadrını şu fiyata aldık diye bir haber gelse ne olabilir veya şirket kendi hücremi yapıyorum diyor kendi markamla çıkacam diyor avrupada ciddi iş almaya başlarsa nereye gidebilir diye sordunmu
    Haydi herşeyi geçtim bu tahtayı kim sürdü takaslara bakarsan iş yapmış ve iş satışa geçmemiş deniz tahtayı bozmak için kaç gündür upraşıyor işteki ekip 50 dn başla 90 kadar tüm malı alıyor ky nın tanadan veya bu kadar malı kaldırm şansı yok zaten talaslarda da almadığı görünüyor peki bu işteki ve vakıftaki adamlar gerizaklımı denin deki adamın bu hamlesinden sonra ceza geleceğini veede en önemlisi iş teki adam bu piyasada bu panikle topladığı malı verebilirmi bunları düşün oyunu kuralına göre oynamazssan kazanamassın
    ytd deli saçmasıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Rahat olun eğer gidip bugün tüm paran ile tek seferde tavandan alış yapmadıysan korkacak hiçbir şey yok mutlaka biraz agresif hareketler olur su akar yoluna devam eder inşallah daha borsaya geleli bir sene olmamış hızlı bir şekilde gidiyor hak ediyor mu bunu bilanço gösterecek dediğim gibi bugün tavandan tüm paranla almadıysan zaman kaybedesin hisse iner çıkar orası başka mesele belki de hiç düşmez
    dostum hisse fiyati 93..
    ben 94 den emir veriyorum ama gerceklesmiyor -alis emri -

sebebi ne ?

rakam hatasi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    hisse fiyati 93

ben 95 ten emir verdim ama genede almiyor ???
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    hisse fiyati 93

ben 95 ten emir verdim ama genede almiyor ???
    Tek fiyat işlem var.
    Saat 9.55-12.55-13.55-17.55 ve 18.05
    Saatlerde işlem var.
    Şimdiden alım ver,eşleşmede alabilirsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Tek fiyat işlem var.
    Saat 9.55-12.55-13.55-17.55 ve 18.05
    Saatlerde işlem var.
    Şimdiden alım ver,eşleşmede alabilirsin.
    cok sagol dostum, hic bilmedigim bir uygulama, ilk defa goruyorum, duyuyorum,
    neyse iyi oldu taksa felan takilmasi , alim firsati verdi, hisseye inanalari bekliyoruz artik,

uc kagitsilar, manupulatorler defolup gitsin
    In God We Trust

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    cok sagol dostum, hic bilmedigim bir uygulama, ilk defa goruyorum, duyuyorum,
    neyse iyi oldu taksa felan takilmasi , alim firsati verdi, hisseye inanalari bekliyoruz artik,

uc kagitsilar, manupulatorler defolup gitsin
    Tek fiyatta kesin alsın derseniz tavana giriş yapmanız lazım. Yoksa tutturması çok güç.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. Akıl verenler gelmeye başladı yine hisseye tedbir gelince ! Biz hissemizin geleceğine güvendiğimizden yatırımımızı zamanında yaptık ve bekliyoruz. Günü birlik hisse peşinde koşanlardan da değiliz. Güneş balçıkla sıvanmaz.
    Y.T.D

Sayfa 45/128 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •