Sayfa 45/1015 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    algı yapıyorlar reyiz.

çiftçi gerçekten 3 tl ye üretiyor olabilir..

bunların derdi.. bakın aslında ülkede enflasyon yok. fırsatcılar stokçuluk yapıyor .. fiyatı şişirip fahiş para kazanıyorlar falan filen.

hadi malı 3 e ürettin çalışıp didinip. kime toplatacaksın ?

hadi afganlılara biraz daha ucuza toplattın... o malı birde kamyonlara sepet ile istifletmek için eleman tutacaksın.

hataydan 1 tır istanbula kaça gider ?

oradaki mal boşaltma çalışanları .. + hal toptancısının kar ı . + pazara giderkenki maliyetler.

bunların amacı millet stokculuk yapıyor aslında enfasyon falan yok.

ee benzinede geliyor her gün zam..

devlette mi stokçu olmuş
    Gece resmen iğrendim,yayından,o ne öyle yaw,fox geçtiler
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

hal böyle olunca

en fazla kazanması gereken kişi en az kazanan oluyor.

halpazarındaki kodamanlar malı eline bile sürmeden çok daha fazlasını kazanıyor.

salak saçma aptal aptal uygulamalar denetimsizlik sonucu bunlar.

bizim köyün yerlileri yani yaz kış köyde yaşayanlar bile kendi ununu üretmiyor son 5 senedir.

üretse 1 çuval un daha fazla maliyete geliyor hazır alıyorum daha ucuz diyor.

işin ticaretini yapmayıp kendi ihtiyacın kadar olan undan bahsediyorum ..

3. Mesajlardan anladık,malda olmayanlar,malda olanların paylaşımlarını züğürt tesellsi olarak yorumluyor.Peki malda olmayanlar ısrarla düşecegini savunuyor, düşerse malmı alacaksınız?,yoksa sizinki de züğürt tesellisi mi? 7200 den mal almayanlar 800-8500 den mi alacak ,zor dostum zor

Hiç bir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler oldu arkadaşlar...

2024 yılı %36 enflasyon hedefini unutun.

500+500 BP....iki tane daha yapıştırması lazım arka arkaya artış...o da şimdilik, seçimden sonraysa duruma göre...

Arttırmıyorlarsa, NAS lobisi oyuna geri döndü demektir.

Ama, daha gri tonlarda tabi olsa gerek...

Epik morfolojik yaklaşım bu olsa gerek...Açılın, ben bilim adamıyım, konuşma esnasında kameraya girmem lazım. Ciy Piy Morgan bi dur hele, senin tahvilleri şapacaz olm, merak etme...Ne, matbaanın toneri mi bitiyor, lan olm para basın onunla toner alın lan...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Karar veremedim.Ptesi LONG MU SHORT MU?

bakın size enflasyon denen canavarı bi hortlattımı birdaha gitmemesinin nedenini net anlatayım.

zaman zaman bazı işlerle uğraştığımdan hammadde almam gerekiyor

pandemide.. pandemi dönemi diyorum bağğ

tanıdığım tüm üreticiden tut toptancısı ile görüştüm mal almak için bırak satmayı fiyat veremiyoruz dediler. satsa alacam yani çünkü bana lazım. şöyle böyle derken biriyle pazarlık ettik aldım. ozamanlar x liraya aldığımı düşün o derece pahalıya almışım.

şuan kaç

2x 3x aw

pandemide yok.

aynı şey bir zamanlar dolar hop hoplarkende başıma geldi. kimse fiyat veremiyoruz dedi.

şimdi ise o geçmiş dönemlerin hepsinden bile 3 5 kat daha pahalı.

pala en azından spotta sağlam long...bence.

pala ne yönde ise oraya gider kriz fırsattır anlayışı.

ama doğal afet mi oldu.. pala ciddi terse mi kaldı.

işlemler iptal edilip palanın parası geri yatırılıp tüm düğmelere aynı anda basarlar

kasa herzaman kazanır.

pala para kaybedecek olursa bunnar hafizeyi bırak başkanı yarın mb sahibi bile yaparlar.

bilmem neredeki tarlayı bile gözüne kestiren çete. borsayı boş bırakır mı yahu.

Sayfa 45/1015 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •