"Kaç adet pembe kalp şekli vardır?" diye tahmin ettiğimden tercüme etmemiştim.![]()
"Kaç adet pembe kalp şekli vardır?" diye tahmin ettiğimden tercüme etmemiştim.![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Kurban Bayramı tatili sebebiyle; BİST Pay Piyasasında 15-19 Haziran 2024 tarih aralığında seans yapılmayacaktır. 13 Haziran'da gerçekleştirilen işlemlerin takası 20 Haziran'da, 14 Haziran'da gerçekleştirilen işlemlerin takası 21 Haziran'da yapılacaktır. VIOP'ta ise 15-19 Haziran 2024 tarih aralığında seans, takas ve fiziki teslimat işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bist 100 < 10.000
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz : “Borsada kazançlar üzerinden vergi yok.Borsada işlemler üzerinden bir cüzi bedel alma, on binde 1-2 olur mu olmaz mı tartışması yapılıyor”
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
?=0
T766H_TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri