Sayfa 45/294 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 2349 madde; 353 - 360 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Ben şu son 4 günlük mevzuyu hemen izah edeyim
    Mal bazı kişiler tarafından toplanma aşamasında ama bir türlü istediği kadar toplayamıyor, 2 gün neden yükseldi? İstese götürürlerdi ama çok kişi hurraaa atlayınca herifte gelene geçene verdi veriştirdi, eee haliyle herif mal verdiği tahtayı yukarı sürer mi? sürmedi ve hareketin başladığı noktaya geri geldi
    Bu ne demek oluy?
    Bu şu demek oluy
    Herifler bizdeki malları almadan götürmüycek
    Hamdım Piştim Yandım

2. Kolpacının abucası o gün o 128bin lotu almasaydı denüşük bi grafik olabilüdü ama malesef aldığın an basıyo herif
    Hamdım Piştim Yandım

3. Netekim
    Yeter artık tahraci emmi bu işkence yeter, ya dibine kadar bas umudumuz olmasın yada bırak tahtanın yakasını çıkalım suyunüstüne
    Cemal hc nin dediği gibi
    Ucuz diye aldıkça alıyorum. Tam yeter bu kadar diyorum bidaha düşüyor yine alıyorum. Yeter artık
    Hamdım Piştim Yandım

4. Şu timsahı çomakla dürtmeyin.
    Elleşmeyin
    Bu timsah herkesi yudar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by cemar Yazıyı Oku
    aynen spenc hocam yükseldi düştü derken bende başka bir taraftan bir yatırım yapılabilir bakiye oluştu.
    Yükselişe devam etseydi alamayacaktım belki de. Ancak tekrar geri gelince elim başka kağıda gitmedi. Sana son söylediğim miktar neredeyse x2 oldu o günden bu güne

iPhone cihazımdan [emoji638]][emoji640][emoji639]][emoji6[emoji640][emoji638]][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]][emoji637][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]]]hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sektörde olmana ragmen bir bağ oluşmuş desenize 😊 hakkınızda sizinde hayırlısı olsun. Bir şey demek oldukça zor gerçekten. Ytd

6. Hamdım Piştim Yandım

7. Bu saatte bu kadar ziyaretçi varsa
    Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi
    Hamdım Piştim Yandım

8. Malda yalan mülkde yalan
    Al
    Birazda sen oyalan
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 45/294 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları