Sayfa 45/63 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
Arama sonucu : 499 madde; 353 - 360 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    genel kurulda hüseyin bey beklenen soruları sormuş........

Ek 30468....
    Hüseyin bey bilinen seyleri sormuş , az yukarisinda da burada bahsettigim brut karı sormus , ama bunlar nafile

Asıl.sorular yok ortada .,

2. Mart basindan bugune takas paylasacak olan varmı. Bu qnb de bekdr mal var sat sat bitiremedi.

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Mart basindan bugune takas paylasacak olan varmı. Bu qnb de bekdr mal var sat sat bitiremedi.

fiili dolaşımdaki lot miktarı toplam 119597758 lot......

takas ilk 3......iş 25510600 , yapı kredi 23887706, garan 20644510.........toplam 70042816 lot........takasın yüzde58 bunların elinde.......

qnb de an itibarıyla mallar 1395352 lot......etkisi yok denecek kadar az.........mallar toplu bu yuzden dışardan kimse girmek istemiyor yada girmiyor.......

yabancıda yok........bofa 1372050 , city 403379 lot, deutcghe 66000 lot, hsbc 1446539, şaka gibi.......

zate hacimden belli günlük 5 milyon hacim ya var ya yok..........

ilk3 ne derse o olacak........patron bunlar........

4.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    fiili dolaşımdaki lot miktarı toplam 119597758 lot......

takas ilk 3......iş 25510600 , yapı kredi 23887706, garan 20644510.........toplam 70042816 lot........takasın yüzde58 bunların elinde.......

qnb de an itibarıyla mallar 1395352 lot......etkisi yok denecek kadar az.........mallar toplu bu yuzden dışardan kimse girmek istemiyor yada girmiyor.......

yabancıda yok........bofa 1372050 , city 403379 lot, deutcghe 66000 lot, hsbc 1446539, şaka gibi.......

zate hacimden belli günlük 5 milyon hacim ya var ya yok..........

ilk3 ne derse o olacak........patron bunlar........
    Tesekkurler ,

Qnb de birsey yok kalmamis . Bende yabanci kurumdan islem yapiyorum , kendimi yabanci fon gibi hissettim lotlari gorunce . . 🤣🤣🤣

Aslinda bu kagit 1 senedir durumu uzatiyor . Biz yeniler simdi geldik ama . Bence esasli dokemedigi biri yada bir kac kisi var . Uzun yillardir bekleyen birileri olabilir . Benim tahminim .

Yoksa durum hakikaten cok komik .

Neyse bekleyip gorecegiz .

Burada asıl.durum su , beklersek yatirimcimi kaybeder , tahtacimi ??? Ulke piyasasi enflasyonu hatri sayilir cirosu ile . Geldigi nokta .

Bununda kararini zaman verir

5. Tatil olması nedeniyle biraz araştırma yaptım . Şuan çiğ süt fiyatı 17.15 kuruş ancak sanayiciler üreticiden 12 13 liraya çiğ süt topluyor . Birazda arz fazlası oluşuyor tüketim olmadığından.

Resmi fiyat üzerinden %25 %30 iskonto ile süt toplanıyorsa , pınar tarihin en düşük brüt kat marjını %6 yı nasıl elde ediyor ???

Parakende de sorun varsa neden kahve zincirleriyle , iletişime geçilip bunun önlemi alınmıyor.

Ccola bunu 2019 yılında yaptı ve pepsiyi sahadan sildi . Yemek zincirleri üzerinden.

Çin kapısı zorlanmalı. Arz fazlası ve rssmi fiyatdan %25 iskontolu süt toplanıyorsa. Bunu parakende bir yana toplu satmak belki çin tarafına. Arap tarafına.

Bu sayede hem pınar hemde arz fazlası biteceği için üretici kazanacaktır.

Sencer solakoğlunu dinliyorum . Oda üretimi ihracatla taçlandırmak niyetinde oldugunu söylüyor.

Valla sencer bey , 70 yıllık 3 fabrikalı 45 m usd ihracatlı markanın suan piyasada fönen lotu sadece 30 m usd. Bugun ımtıyaz yok ama yarın ımtıyaz olacagınında garantisi yok.

Mutlaka türkiyede menkul araba usd altın olayından soyutlanıp şirket yatırımına ortak olacaktır halk. Bunun yoluda imtiyazdan geciyor.

Konuya dönersek brut kar olayı beni şüphelendiriyor. Sogutması enerjısı maaslar vs nakliye derken neden %6 garip.

6. Pınar ürettikleri yaşar dış ticaret ve yaşar birleşik pazarmaya ya satıyor onlarda içeriye veya dısarıya veriyor .

Şimdi pınar ürettiği ürünü %6 ile buralara verip bunlarda %25 30 ile içeri dısarı dagıtıyorsa örtülü kazanc olmuş oluyor.

Borclanmayı pınar yapıyor üretimi pınar yapıyor %6 ile pınar calısıyor . Kar ı , bir üst şirketi goturmus oluyor.

Burada ydp ve ybp nın bılancosu yok. Nekdr marjla ne satıyor bilmiyorum .

Ama üteticden alınan işlenen maliyetle yapılan kar cok saçma.

Malesef durum bu gibi . Paravan koyup halka acık sırketı somuyorlar ımtıyazda yok nasıl olsa. 2010 dan beri sürünüyor şirket.

Acaba 2010 dn oncedr yasarlaramı satıyordu urettıgı malı oda arastırılmalı.

7. https://youtu.be/Mf-s4bvA2ok?si=HhgaIiqfgM10EhAn

Dinleyin konunun ozeti 5. Dakikada . Cig sut fiyati artiyor raflarda fiyatlar artiyor . Ancak cig sut fiyatindan %25 30 iskontoyla süt toplaniyor . Sadece subat ayinda %9 artmis sut fiyati .

8. bizim arsalarla ilgili ne planlıyorlar acaba........istanbulu bilmiyorum fakat bu bölgede arsalar m2 50000 tl den aşağı değil.......

bizim bölgede 20 dönümlük arsaya 995 milyon vermişler...otel yapılacak.....m2 fiyatı 50000 tl........

İstanbul ili Sarıyer, ilçesi K. Ayazağa Mah., 10642 Ada 6 Parsel mevkiindeki İnvest Beta İnşaat A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marriott Executive Apartments İstanbul Vadi (201 adet Müstakil Apart Otel Odası + 11 adet Ofis) projesi ile ilgili olarak 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verildi.

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, K. Ayazağa Mah. 10642 ada 6 parselde, 20.657,99 m2 arazide; İnvest Beta İnşaat A.Ş. tarafından 201 adet apart otel odası ve 11 adet ofis kapasiteli olmak üzere 28.693 m2 inşaat alanına sahip “Marriott Executive Apartments İstanbul Vadi Projesi (201 adet Müstakil Apart Otel + 11 adet Ofis) yapılması planlanıyor.

2021 yılında; İnvest Eba İnşaat Yapı A.Ş. tarafından, “İnvest Vadi (144 Konut+278 Ofis)†projesi gerçekleştirilmek üzere ÇED kapsam dışı yazısı alındı. ÇED yazısı alındıktan sonra tüm inşaat 2022 tarihinde başladı ve konut bloklarının inşaatı 2024 tarihinde bitirildi.

Bu projede ofis bloğu olan B bloğun 213 adet ofis olacak şekilde inşaatına başlandı. Ancak B blok için bölgedeki ihtiyaç ve ekonomik getiri dikkate alınarak, ofis kullanımından vazgeçilip, 11 adet ofis + 201 odalı müstakil apart otel olarak kullanılmasına karar verildi. Projenin inşaat aşaması 2024 tarihinde bitirildi.

Proje sahası, TEM otoyoluna kuş uçuşu 1 km mesafede, FSM Köprüsüne ve Marmara denizine 6 km mesafede, Alibey Barajına 5,4 km mesafede, İstanbul havaalanına 26 km mesafede bulunuyor.

Proje bedeli 995.412.248 TL olarak belirlendi.

Sayfa 45/63 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •