Sayfa 45/305 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 353 - 360 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    O hisle yıllar önce almıştım.

His geçti,
    Hisse hala duruyor.

Temettüyü böyle verdiği sürece...
    Maliyet çıktı havadan temettü geliyor desenize.

Ben 5 yıldır ADEL deyim, bunuda biriktirmek istiyorum. Ilk parti malı aldım.
    İkinci bir küçük emeklilik olsun, şirket büyüyecekmiş vs de işin cilası olur.

2.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    En azından sayfanın raiting i arttı. Sn Ferit de geldimi bu iş oldu demek.
    Nedense bende de bugünlerde bu hisse için bir gün patlayacak hissi var.
    Tavan 1.99 bu arada
    LIDFA gibi olabilir mi[emoji4]

3.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    LIDFA gibi olabilir mi[emoji4]
    Benim ki eseğin aklına karpuz kabucuğu düşürmek gibi bişey. Olacağından değil.
    Lidfa gibi olması için büyümesi ve karını arttırması lazım.
    Su anda mevduat dan farkı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Benim ki eseğin aklına karpuz kabucuğu düşürmek gibi bişey. Olacağından değil.
    Lidfa gibi olması için büyümesi ve karını arttırması lazım.
    Su anda mevduat dan farkı yok.
    Aynen orası öylede en son bedelsiz 2013 de olmuş yakın zamanda bir %50 bedelsiz iyi olur aslın da

5.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Maliyet çıktı havadan temettü geliyor desenize.

Ben 5 yıldır ADEL deyim, bunuda biriktirmek istiyorum. Ilk parti malı aldım.
    İkinci bir küçük emeklilik olsun, şirket büyüyecekmiş vs de işin cilası olur.
    Valla maliyetini bilmiyorum. 75~90 kuruş arası tahmin ediyorum.

Maliyet yönünden bakarsan çıktı diyebiliriz.

Temettüden başka beklentisi olmayan, büyüme hedefi olmayan bir şirket benim gözümde.

Kar artması için bir sebep olmayınca, şirketinde doğal olarak değeri yerinde sayıyor.

Bu nedenle küçük paraları banka faizine yatırmaktansa, bu hisseye yatırmak daha karlı. Sadece bu açıdan yatırım yapılacak bir hisse. Ben yani. [emoji1]

Kar payı sizin için önemliyse büyüme hedefi olan, daha az kar payı veren bir şirkete yatırım yapmanın getirisi daha yüksek olacaktır.

''Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

6.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    En azından sayfanın raiting i arttı. Sn Ferit de geldimi bu iş oldu demek.
    Nedense bende de bugünlerde bu hisse için bir gün patlayacak hissi var.
    Tavan 1.99 bu arada
    ben burdayım gerçi nerdeyse 3 yıldır burdayımkar payı verdikçe hissede benim için problem yok...arkadaşların dediği gibi şirketin en buyuk handikapı şirket karının 5-6 yıldır yerinde saymasıdir...onun için hepimiz hergün aynı şeyi soyluyoruz...crdfa için kafanı yorma 10 gün önce bende biraz adel alıp köşeye attım,bakalım hayırlısı...

7.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    ben burdayım gerçi nerdeyse 3 yıldır burdayımkar payı verdikçe hissede benim için problem yok...arkadaşların dediği gibi şirketin en buyuk handikapı şirket karının 5-6 yıldır yerinde saymasıdir...onun için hepimiz hergün aynı şeyi soyluyoruz...crdfa için kafanı yorma 10 gün önce bende biraz adel alıp köşeye attım,bakalım hayırlısı...
    ADEL hayırlı olsun hocam, bende uzun suredir crdfa ye sahip olmak istiyordum. BES mi Crdfa mi derken hisse senedinin daha iyi olacağını düşünerek ADEL in yanına su an için %25 lik kısmı 1.64 ile ekledik bakalım.
    Gün ola harman ola belki şirket gün gelir agresifleşir. Temettünün yanında kaymak olur.

8. Seyret borsa 100 000 oldu olacak

Sayfa 45/305 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •