bilmiyorumki.ah bir bilsem.umarım......
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni bir ay ve haftaya başlıyoruz. Hakkımızda inşallah hayırlısı olur. Artık icraat ve haber zamanı. Umarım zirvegul inşaat ile ilgili arsa bina yapımı işi asparagastan öteye geçer ve resmiyet kazanır. Yeni iş anlaşmaları olması gerekir bu haliyle hedeflenen ciro imkansız . Inşallah hisse fiyatına el atarlar spek + patron işbirliği ile hissenin yukarı çıkmaması için bir olumsuz durum yok yeter ki hisseyi yukarı çıkarsınlar. Şu an için zor olsa da belki anapazara geçiş başvurusu bile gelebilir. Bu zincir elbet kırılacak inşallah o süre çok uzun olmaz. Resmen bizide hisseyide surundurduler son bir yılda 50 kuruş olmuş ve hep geriye gelmiş artık uyuduğu yeter...
Inşallah temmuz ayı akpaz için hayırlı olur gerçekten çok can yaktı... sabaha Ya Nasip diyelim yine...
Vazgeçmiş gibi yapalım sessizce bekleyelim biraz, aynı şeyleri yazıp duruyoruz. Totem yapalım ortaklar..
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.
battı deselerde kurtulsak aq
gökten çiçek yağsa kafamıza taş düşüyor borsada 2015 den beri yüzüm gülmedi
Güzel ülkemizde huzur dolu günler maalesef yerini yakin zamanda anarşi iç karışıklık etrafimizdaki ülkelerle savaş ve tabi ekonomik kriz yüksek enflasyon işsizlik gibi olumsuz gelişmelere bırakacak gibi...
Gündemi iyi analiz eden yurtiçinde ve dışındaki olayları takip edenler patlamaya hazır bir bombanın kenarında olduğumuzu görür.
Suriyeliler ile ilgili yaşanılanlar
Kemal kılıçdaroğlu nun yürüyüşüne hdp nın ve kripto fetoculerin desteği bunun yanında batının desteği
Ülkenin birçok kritik yerinde ajanların cirit atması
Fırat kalkanından daha büyük çapta suriyeye girme aşamasında olmamız
Irakta kürt devleti için yapılacak oylama
Hâlâ kritik görevlerde kamufle olmuş kamikaze yapabilecek fetoculer
Neresinden bakarsak bakalım ateş hattının tam merkezindeyiz...
Borsaya gelirsek yukarda saydıklarım gercekleştikce borsa tepe-taklak olacak ve bence fazlasıyla şişen bir borsa patlamaya yüz tutacak işte o zaman tahminim o ki millet zararın neresinden dönersem kar düşüncesiyle kaçabilen kaçacak... ne hisseler gerçekten balon gibi şişti ederinin 5 _ 10 katında işlem görüyor. Bu süreçte inşallah bu olumsuzluklar olmaz ama olmaya başladığında 35 kuruşa alıcısı olmayan Akpaz ne hale gelir düşünemiyorum bile...
Aylardır yazıp çiziyorum özellikle bu hissenin bir spegi3varsa takip ediyorsa buradan açık açık mesaj gönderiyorum. Is işten geçmeden elindeki hisseler elinde patlamadan akıllı davran yap hareketini yapmazsan beni çok anarsın...
Allah ülkemizin devletimizin yardımcısı olsun. Biz akpaz sahiplerine bu hissenin çıktığını görmeyi nasip etsin. Amin...
Hayırlı geceler arkadaşlar...
Yazacak birşey bulamadın şimdi de speği mi korkutmaya çalışıyorsun eğer gerçekten spek varsa o da saydıklarının gerçekleşme ihtimalini gözönüne alıyordur merak etme . ben senin kadar ülkenin gelecegi konusunda cok olumsuz degilim ama yinede borsanin 100bin uzerinde olmasina neden olacak cok olumlu seylerde bulamıyorum evet ekonomik veriler cok iyi degil ama sıcak para girisi ile gidiyor iste bakalim daha ne kadar surecek
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri