Sayfa 450/718 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Sayın İLLİM,haysiyetli,şerefli,namulu,itibarlı,dürüst ,ahlaklı,hayalı,el emin,sözünün ehemmiyeti vb .vasıflara sahip insanların hakkında kimse cesaret edip ileri geri konuşamaz buna cesarette edemez ama bu güzel vasıflar yoksa bir iş insanında şirketleriyle beraber itlere maskara olur dilden dile dolaşır ismi ağızlarda sakız olur çiğnenir onuru beş paralık olmuştur ama o varsın olsun der o kadar geniş ve umursamazdır ki işte böyle bir iş insanının şirketleri hisselerine yatırım yaptık yapmaz olaydık adam hisselerin fiyatlarını bastıkça basıyor bizlere merhamet etmeden resmen dalga geçiyor...Aylar öncesinden yazmıştım ''' LİO YAĞ'' örneği vermiştim, Allah muhafaza..Bedellilerden önce ve sonra sürekli küçük yatırımcıya mal yığdılar hala daha sert atışlar var zaten fiyat bakımından diğer borsa şirketlerine ayak uydurma gibi bir gayretleri olmadı sanki yangından mal kaçırıyor gibi fırsat buldukça yatırımcılara mal yedirdi peki ama neden? Bana kalırsa bu sorunun cevabı iblis Mücovid'in Cumhur Başkanını Ankara ziyaretindeki görüşmesinde gizli,gizemli ve sırlı yani orada ezilip büzülerek neyi istirham etti düşüncesi beni oldukça yıpratmış yormuştur..Temenni ederim ben yanılmış olayım..Bu terörist iblisten herşey fazlasıyla beklenir..Alllah'tan korkup haya etmeyen biz kullara merhamet edeceğini beklemek safdillik olur diye düşünüyorum..Kıymetli Üstad,senin kıymetli değerlendirmelerin,analizlerinle teselli buluyorduk ancak anladığım kadar seninde bu konularda pek keyfin yerinde değil..Birileri geçmiş zamanlarda '' benim memurum işini bilir'' diyordu ve bu günde birileri ''benim mücovid'im işini bilir''diyor vay vay olsun bizlere vayki vay..Ytd.
    Evet ustad malesef keyiflerimiz oldukca kaçtı. Ben gecmiste bir cok spek kagitta teknik islem yapan biri olarak son 1 yillik surecte zaman zaman ihlaslarda da bilinen teknik verilere gore islem yaptim. Son olarak ihyay da malum beklentiler ve bilanco musbetligi temel analiz iyiligi ve teknik beklenti gibi 3/5 koldan birbirini tamamlayan goruntu nedeniyle alsati birakip orta vade takilmaya karar verdim...

Akabinde malesef sahit oldugumuz anlamsiz satis silsilesi geldi ve yakalandik...sonuc olarak marj negatif yonde acildikca aciliyor...teknik ve temel verilerdeki musbetlikle malesef avlandik...bu dusus nerede son bulup tepki alacak artik bunun takipcisi olacaz baska care yok...icerde malimiz var bu oyunbazlara birakacak degilim...dilimizin beynimizin bilgimizin döndügünce forumda meramimizi paylasmaya devam edecez...

...bakalim nerde zemin bulacak bu şelale...yazimizi yiyecek gibi gozukuyor, umarim daha kisa atlatabiliriz...bu ihlaslar zaten dillere pelesenkti yillarca bu sefer akillanmislardir belki diye temenni ettik fakat olmadi, yapcak bisey yok hamama girdik terlicez...sagliga psikolojiye sahip cikarak takip edelim bakalim sonu ne olacak bu isin...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. bu günde devremizi yaktık bu gün kapanışta bürüte düşeriz belki...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. Bu Gidişle Yine Ceza alaçak Bürüt takasa
    Üç gündür hep Devre kestiriyor Bilinç li

Bu yerden bitmenin Yine pilanları var

5. borsa 1.300 lerde tutundu tutundu aksi takdirde 1.19 ları görme riskimiz gündeme gelecek gibi...

6. haftalık uzun resime bakınca bist için kötümser senaryoda ki ana destek görünümlerimiz bunlar gibi......

7. ihyay da ki kötümser senaryomuzda bakalım hangi noktadan dönecek...

8. başka bir uzun vade görünüm...günlük...

Sayfa 450/718 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •