Sayfa 450/1527 İlkİlk ... 3504004404484494504514524605005509501450 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Tsk ederim abi. Kozaa da ayni basariyi yakalayamadik. Her acidan baksamda kozaa tersini yapiyor. Ama bu sefer is ciddi son 2 gunluk satis supurulup hali altina atilacak satis degil..
    Hocam belki net cevap veremeyebilirsiniz ama, ben sorumu net soru cam. Kozaamızın ipi çekilmiş mi? Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Hocam belki net cevap veremeyebilirsiniz ama, ben sorumu net soru cam. Kozaamızın ipi çekilmiş mi? Saygılar
    Pasta olarak evet. Trend olarak 6.97 altinda.

3. En kötü marta kadar bekleriz ortaklar.. Fazla sorun etmeyin .. ondan sonra kozalaklar devlete geçecek veya satilacak ozaman çift haneli rakamlara yelken açarız iyi geceler...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Eyvallah hocam. Mesaj alındı. Gereken net bir şekilde yapılacaktır. Saygılar. Allah a emanet olun.

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Yani 7 kademede ben soyleyim esneyelim. 6.90 alti net stop.
    Birde yabanci da hakli soyle. Bu hisse 2016 da dustukten sonra 2017 de kazandirdi 2018 e kazandirdi. Simdim 2019 da tonlarca ucuz banka sanayi varken niye bunu alsinlar ki... peki neden cikarttilar bunu mali devretmet adina alici gelmedi gunlukculerin anasini aglattilar. Tacirler marbas.. simdi onlarda gelmiyor dayak yemekten biktilar. Bu hisselerde kisada beklenti yok. Onunde engeller var. Yabanci durum netlesince cilginca sattigi yerlerden delilerce mal alir. Amaaaaaaaa belirsizlik kalkinca...
    Bu kadar ucuz banka varken kisada bunlara bakan olmaz.. yeni fon gelmiyor hep ayni AVARE takimi kozaadakiler..
    Sadece kozalaklarin donemsel cikislarindan faydalanmak gerek. 2 gunluk satis icime SINMEDI.

6.  Alıntı Originally Posted by Hesapkurdu Yazıyı Oku
    En kötü marta kadar bekleriz ortaklar.. Fazla sorun etmeyin .. ondan sonra kozalaklar devlete geçecek veya satilacak ozaman çift haneli rakamlara yelken açarız iyi geceler...

Iste marta kadar 5.82 ye gelmeyeceginin garantisi yok cok sert tahta. .7.50 altinda negatif ve pasta olarak da negatif... bu mahkemedende bir karar cikacagi net degil.. belirsizlik belirsizlik... yabancinin degirmenine ters seyler. Benum tecrubem boyle der. Yaniliyorsamda affolaa
    Simdilik hisse negatif gorunumde yabancinin cok net 2 gunluk 6.5 milyon lotluk satisindan

7. Ben cok uzuncuyum 6.97 ye verirse alirim 5.82 ye verirse alirim. Kisada bunda beklentim yok. Supriz gelisme olursa extra olur bnm icin

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Iste marta kadar 5.82 ye gelmeyeceginin garantisi yok cok sert tahta. .7.50 altinda negatif ve pasta olarak da negatif... bu mahkemedende bir karar cikacagi net degil.. belirsizlik belirsizlik... yabancinin degirmenine ters seyler. Benum tecrubem boyle der. Yaniliyorsamda affolaa
    Simdilik hisse negatif gorunumde yabancinin cok net 2 gunluk 6.5 milyon lotluk satisindan
    Sen teknik olarak doğru diyorsun hocam . Ama seçime kadar bu kağıtlar çok iyi yerlere gelir ne satışlar gördük 5.17 ler gördük kozada . Temennimiz 697 den sekmesi yoksa biraz yoracak bizi .

Sayfa 450/1527 İlkİlk ... 3504004404484494504514524605005509501450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •