Şimdi esas bomba. Resmî Gazete’de yayınlanan yazı ile Dolar konuşmayı yasakladılar.
Bundan böyle dolara yeşil euro.ya pembe paunda kraliçe diyelim. Aklınızda bulunsun.
Şimdi esas bomba. Resmî Gazete’de yayınlanan yazı ile Dolar konuşmayı yasakladılar.
Bundan böyle dolara yeşil euro.ya pembe paunda kraliçe diyelim. Aklınızda bulunsun.
dün dolar vadeliye geçtim..... iyi kide geçmişim..... tl de kalmak zarardan başka birşey değil... dolara dokunmak yok.... her fırsatta arttırmaya devam...
Hükümet işi duygusallıga sürükledi türkiye cumhuriyetini değil ben yaptım olacak benım bekam diyor.
Abd den patrıot alınca bagımsızlık gidiyor
Rusyadan s400 alınca bagımsızlık kazanıyorsun. Öyle beyin yıkama var ki kimse düşünmüyor s400 alıp bagımsızlıgını ilan eden türkiye var sanıyorlar.
Ellerınden gelse bagır cagır ımf den para isteyecekler. Siyaseten bitecek diye korkuyorlar.
Imf bizden ne isteyebilir tğm staretrjk yerlerimiz özelleşti satıldı. En mahrem askeriye orda bile 50 milyon dolar harcamadk 20 yıllıgına özellstrdk dediler tank paleti.
Yazık değilmi. Tüm doğa güzellikleri katarın isteği doğrultusunda yagmalanıyor. Köprümüz otoyollarmz bizim değil. Tedas yok telekom yok. Şeker fab yok neyimiz var ımf bizden neyimizi isteyecek.
Gelip buraya ülkeye boyunduruk vuracaklsr diyorsnz. Batık ülkeye kredi verip takip etmesınlermi. Ağaoğlunun atasehırde binasına 1 milyar liradan fazla para verdi varlık fonu 3 ay once. Yazık değilmi 4 duvar için.
Anlat anlat bitmiyor. Duygusallk kendı gelecekleri ülkeyi dönülmez yola götürdü
Yer İmleri