Sayfa 450/992 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Şimdi esas bomba. Resmî Gazete’de yayınlanan yazı ile Dolar konuşmayı yasakladılar.

Bundan böyle dolara yeşil euro.ya pembe paunda kraliçe diyelim. Aklınızda bulunsun.

2. dün dolar vadeliye geçtim..... iyi kide geçmişim..... tl de kalmak zarardan başka birşey değil... dolara dokunmak yok.... her fırsatta arttırmaya devam...

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bir seneliğini hesap ettiği için uzun vade de ben de doları bozdurdum topraktan DAİRE peşin olunca daha uygun geldi bağladım paramı ....
    7 sene önce tam bugünlerde garanti 9,8 dolar 1,8 lerde idi
    bugun garanti 8 dolar 7,26

7 yıl yahu bu

4. ben bu resmi kopyaladığımda beni iktidar yandaşları otoyolları şehir hastanelerini hava alanını gösterecektir .....

5.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    dün dolar vadeliye geçtim..... iyi kide geçmişim..... tl de kalmak zarardan başka birşey değil... dolara dokunmak yok.... her fırsatta arttırmaya devam...
    aha kamil de dolara geçmiş seçbul naptı acaba 5 olacak dıyordu

6. Hükümet işi duygusallıga sürükledi türkiye cumhuriyetini değil ben yaptım olacak benım bekam diyor.

Abd den patrıot alınca bagımsızlık gidiyor
    Rusyadan s400 alınca bagımsızlık kazanıyorsun. Öyle beyin yıkama var ki kimse düşünmüyor s400 alıp bagımsızlıgını ilan eden türkiye var sanıyorlar.

Ellerınden gelse bagır cagır ımf den para isteyecekler. Siyaseten bitecek diye korkuyorlar.

Imf bizden ne isteyebilir tğm staretrjk yerlerimiz özelleşti satıldı. En mahrem askeriye orda bile 50 milyon dolar harcamadk 20 yıllıgına özellstrdk dediler tank paleti.

Yazık değilmi. Tüm doğa güzellikleri katarın isteği doğrultusunda yagmalanıyor. Köprümüz otoyollarmz bizim değil. Tedas yok telekom yok. Şeker fab yok neyimiz var ımf bizden neyimizi isteyecek.

Gelip buraya ülkeye boyunduruk vuracaklsr diyorsnz. Batık ülkeye kredi verip takip etmesınlermi. Ağaoğlunun atasehırde binasına 1 milyar liradan fazla para verdi varlık fonu 3 ay once. Yazık değilmi 4 duvar için.

Anlat anlat bitmiyor. Duygusallk kendı gelecekleri ülkeyi dönülmez yola götürdü

7.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    7 sene önce tam bugünlerde garanti 9,8 dolar 1,8 lerde idi
    bugun garanti 8 dolar 7,26

7 yıl yahu bu
    evet o yılları çok iyi hatırlıyorum
    benim 25-26 kontratla VİOB' ta işlem yaptığım yıllar
    yahu nerden hatırlattın benim etim ne butum ne bir günde ters poz da 3,500 liram palaya kaptırmışım

8.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    aha kamil de dolara geçmiş seçbul naptı acaba 5 olacak dıyordu
    o da geçmiştir.... bekler mi hiç

Sayfa 450/992 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •