Sayfa 450/602 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Günaydın forumdaşlar
    Gününüz aydın kazancınız bereketli olsun inşallah..

Ekgyo gözüme ilişti 2.15 gap doldurduktan sonra yukarı atamazsa bariz obo çalıştı diyebilir miyiz? Hedef ters döner bir anda 1.80-1.70 telaffuz edilebilir YTD..
    Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    HDP kapatılınca borsa düşer miymiş, kapatılsın bu ülkenin hayrına olacağı kesin.Yine aynı şekilde Bidon Putin'e laf edince dolar yükselir yine borsa düşer miymiş gibi şeylerin uzun vadeci yatırımcıyı etkileyeceğini düşünmüyorum kısa vade etkiler o da gelir geçer ki zaten kısa vadeciysek her an bir şeyler olacağını düşünerek pozisyon almak gerek, bizim yatırımımız birkaç günlük değil ki batalim arkadaşlar ama bu gibi söylemlerle hareket edersek zaten stresten telastan batmak kaçınılmazdır.Bu gibi şeyler tamamen borsada algı oluşturmaktir benim gözümde.Buna göre hareket etmek de küçük yatırımcıyı olumsuz etkiler .Ben şahsen ülkeme ve borsama güveniyorum.
    Dostum burada sorun borsadan, dolardan çok daha büyük.

Parti kapatmalara karşı olduğunu, toplumun her kesiminden milletvekillinin TBMM'de temsil edilmesi gerektiğini defalarca dile getiren reis, daha 2 sene önce uyduruk bir yerel seçimi kazanmak için 13bin şehidimin katilinin mektubunun okunmasına ses çıkarmayan devlet beyin isteğiyle parti kapatma davası açtırıyor.

Ülkede büyük bir siyasi ahlak sorunu var. Politikacıların dün dedikleri bugün dediklerini yalanlıyor. Siyasiler günü kurtarma derdinde.
    Bütün bu sorunlar senin benim borsada kaybedeceğimiz 3-5 kuruştan daha kıymetli.
    Ülke ahlaki olarak bir uçurumdan yuvarlanıyor ve biz sadece izliyoruz.

Allah sonumuzu hayretsin.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

3. yggyo da beklemedeyiz hocam Allah razı olsun dikkatle takip ediyorum sizi bize çok şey gosterdiniz...
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Yarın için yggyo hatta yola cıkmak için vize almış sistem hazırlık bitti diyor ytd
    SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Siyaset forumu bozar. Siyaset , borsa ile doğrudan ilgili ancak biz hisse bazlı yorumlara odaklanalım derim..

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Siyaset forumu bozar. Siyaset , borsa ile doğrudan ilgili ancak biz hisse bazlı yorumlara odaklanalım derim..
    Katılıyorum sana yerli kardeşim ben daha önce de yazdım forum konusu dışına çıkmayalım diye o yüzden kendimi tutuyorum yazmamak için bazen de dayanamıyorum yazıyorum minimum seviyede yoksa yazacak çok şey varda burada konusulacak şeyler değil.
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

6. Orta vadede taşıdığım hisseler olduğu için CEMTS 16.30 dan ve ALGYO 28.02 den biraz mallandık.YTD.

7. Öğleden sonra daha net bir piyasa olur. 1552 altında alım iştahı kaçar.1547 değip DÜK onayı alırsa sorun olmaz.PPK toplantısında Faiz kararı çıkmasa 1550 ler kırılabılir.

8. Dış ve iç siyasette toz duman dağılıp ortam normalleşirse piyasanın yeni hikayesi not artırım beklentisiyle 1800 rallisi başlar.

Bana göre endeks için halen asıl tehlike ABD nin yeni yönetimi.
    Son düzenleme : esma; 18-03-2021 saat: 12:15.

Sayfa 450/602 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •