Sayfa 450/616 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bende en az bir kaç defa Pendik için talep oluşturdum ve her aradiklarında havaalani çalışanı olduğum için sadece bu proje ile ilgilendigimi belirttim. Bu aralar görüşmedik ama her defasında proje hazırlanma aşamasında olduklarını belirttiler. Yarın bir kez daha arayalım belli ki bir değişiklik mevcut temel analizci arkadaşımızın söylemi buna işaret ediyor. Temelanalizci arkadaşımız başta olmak üzere bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İnşallah Pendik projesi ve şirketle ilgili diğer olumlu gelişmelerle hisse hakkettiği yerlere gelir.

Ytd..

2. Herkese olumlu katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Şirketin değerinive potansiyelini görerek ve bilerek 2 yıl önce alım yaptım. Erken almışım zaman kaybım var. Hedefim var. Beklentim bilançonun çok iyi gelmesi yeni fabrikanın faaliyete geçmesi ve meşhur Pendik projesi gelişmelerinin hızlanması bunun sonuncunun tüm ortaklara kazanş getirmesini dilerim. Bu sene olmazsa 2-3 yıl beklerim mutlaka hedefime ulaşırım. Şirket kalite yönetim için farklı düşünüyorum. Koç firması olsa şuan 40-50 tl ucuz kalırdı. Hekese bol kazançlar

3. mehmet yazır
    @mehmetyazir
    ·
    14s
    #polho
    İnşaat maliyeti bu durumda :
    3 emsal yer üstü, 1 emsal yer altı:
    toplam inşaat alanı :
    692 bin m2, kat karşılığı %34 pay = 235 bin m2
    235 bin m2*3 bin $ =705 mio $,
    hisse başı pay: 0,92 $,
    ( polisan sermaye 758,5 mio tl )

Twitter da hayaller Paris borsada gerçekler Yozgat

Piyasa değeri 234 milyon dolar polican hesabın 3 te 1 gelse yeter

4. Mehmet Yazır başkadır diğerlerine benzemez diğer tüm tweterdaki takip ettiklerinizi unutun, ha biraz fazla abartmış o ayrı ama kaliteli bir background u var. Sonsuz saygı duyarım takip etmeyenlere takip etmelerini tavsiye ediyorum. Zamanında ona çok yazdım polhoyu takibe al diye

5. 700 milyon dolar gelir gelsin çok severim Mehmet beyi takibimden çıkmaz.
    belli ki iyi niyetli bir insan yoksa niye bedavaya bilgi dağıtsın. İşi gücü rast gitsin herkesin.

6.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    700 milyon dolar gelir gelsin çok severim Mehmet beyi takibimden çıkmaz.
    belli ki iyi niyetli bir insan yoksa niye bedavaya bilgi dağıtsın. İşi gücü rast gitsin herkesin.
    Yorumdaki "biraz fazla abartmış" kelimesini okuduysaniz benim için sıkıntı yok.

Sizde biraz iyi niyet gösterinde birazda siz bilgi dağıtın ky ye mal kitleme niyeti yoksa ve doğru olduğunu dusundugu bilgiyi paylasiyorsa tabii ki işi gücü rast gelsin

Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    700 milyon dolar gelir gelsin çok severim Mehmet beyi takibimden çıkmaz.
    Bilginin de zekatı vardır.Ama 40 da 1 midir ,ölçüsü nedir bilemem.

y.t.d

8.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    mehmet yazır
    @mehmetyazir
    ·
    14s
    #polho
    İnşaat maliyeti bu durumda :
    3 emsal yer üstü, 1 emsal yer altı:
    toplam inşaat alanı :
    692 bin m2, kat karşılığı %34 pay = 235 bin m2
    235 bin m2*3 bin $ =705 mio $,
    hisse başı pay: 0,92 $,
    ( polisan sermaye 758,5 mio tl )

Twitter da hayaller Paris borsada gerçekler Yozgat

Piyasa değeri 234 milyon dolar polican hesabın 3 te 1 gelse yeter
    Hesaplamanın 3 te 1 değeri olsa hissenin min 10 tl olma ihtimali var.

YTD

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 450/616 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •