Sayfa 450/2317 İlkİlk ... 3504004404484494504514524605005509501450 ... SonSon
Arama sonucu : 18536 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Erkin Öncan
    @erknoncn
    Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un katıldığı özel bir partide en az sekiz kadına 'tecavüz ilaçları' verildiği iddia ediliyor
    Olayla ilgili soruşturma başlatan Berlin polisi, şikayetin Çarşamba günü Sosyal Demokratlar için düzenlenen yaz partisine katılan ve ertesi gün yaşananları hatırlayamayan 21 yaşındaki bir kadın tarafından yapıldığını söyledi.
    Kontroller için hastaneye giden kadının olası toksik maddelerin analizi için kan testi istediği ve etkinlikte alkol tüketmediği açıklandı.
    Bu sabah da, benzer semptomların bildirdiği dört vaka daha ortaya çıktı. Polis, soruşturmanın devam ettiğini ve test sonuçlarının beklendiğini açıkladı.
    ......................................
    @erefefik

2. Nevzat
    @History2033
    Bill Gates, insan vücudunu yerel bir kablosuz ağ olarak kullanma hakkının patentini aldı.

6,754,472 numaralı patent, Microsoft'un artık "insan vücudunu kullanarak enerji ve bilgi iletmek için yöntemler ve ekipman" haklarına sahip olduğunu belirtir.
    Şirketin açıklaması, insan vücudunun yalnızca lisansa tabi bir fikri mülkiyet nesnesi olduğunu söylüyor. Microsoft, insan vücudunu çağrı cihazları ve cep telefonları gibi elektronik cihazlarla bağlamayı planlıyor.
    Amele Devleti
    @AmeleDevleti
    ·
    8s
    @History2033
    adlı kişiye yanıt olarak
    Konu 2004 yılına ait... Yani 18 yıl önce alınan bir patent.

Amerika'da uçuk kaçık akıllarına ne gelirse o konuda patent alma olayı normal. Kapitalizmin işleyiş tarzı.
    ....................................

Amele Devleti
    @AmeleDevleti
    ·
    8s
    Sizin bugün gördükleriniz, yarın görecekleriniz karşısında inanın hiç bir şey

Ben teknoloji dünyasında 1990'ların ortasından beri varım.İşim gereği sonraki adımları önceden görme imkânım oldu

Kısa vadede yapılacak bir şey yok, sadece çocuklarınızı geleceğin savaşına hazırlayın
    Çünkü asıl mücadeleyi onlar verecek ve çok azı özgür birey olmayı başarabilecek. Zaten özgür olabilenler de zaferi getirecek.
    Özgür olabilmek için gerçeği bilmek gerekiyor. Gerçek; üstü kat kat örtülerle örtülmüş, saklanmış, tamamen gizlenmiş.
    @erefefik

3. UZUN LAFIN TELGRAFI
    @Kaya23Gnh23
    ·
    11s
    Kamuda DR kalmayınca özel hastanelerde en basit ameliyat için 100 bin TL'yi nasıl bulacağınızı düşünün..
    Evini ,arabanın satıp gideceksin özele..
    Çok değil ,engeç 1 yıl içinde..
    Kaydet bu tweeti !
    Boş konuşmam boşa konuşmam..
    Bide özel de dr.neden darbedilmiyor.ince işler
    Kdv🔩🗑
    @erefefik

4. LobiRapor
    @LokmnHokm
    SAVCILAR SEDAT PEKER’İN İFŞAATLARIYLA İLGİLİ NEDEN HAREKETE GEÇMİYOR?

1- RİVAYET edilir ki Mansur, bütün Arap âleminde içkiyi yasaklamıştı.
    2- Fakat zaman zaman şehirlerde içki içenler görülüyordu.

3- Bunun üzerine halife Mansur bütün hakimlere bir name gönderdi ve sokakta sarhoş olarak yakalananlara 50 sopa vurulmasını emretti.

4-Tamda o vakitlerde İbn-i Herme isimli bir tüccar Mansur’un önemli bir derdini halletmiş, bir işini çok hoşuna giden bir yolla çözümlemekle kalmamış epey de servet kazandırmıştı.

5- Mansur,işte bu sebepten İbn-i Herme’ye “Dile benden ne dilersen” dedi.

6- İbni Herme soluksuz isteğini söyledi.

7- “Ben Medine’de oturuyorum. Medine hakimine söyle, beni içkili yakaladıkları zaman sopa vurmasınlar.”

8- “Nasıl olur” dedi Mansur, “kendi koyduğum kanunu kendim emir vererek nasıl çiğnetirim?”

9-İbni Herme, Mansur'a dönerek “sen bilirsin.”
    “Bana istediğimi dilememi söyledin, ben de dileğimi söyledim". Dedi. Sonra çıktı gitti.

10- Mansur kâtibini çağırttı ve Medine hakimine şu yazıyı yazdırdı: “Sokaklarda sarhoş yakalananlara 50 sopa vurulmaya devam edilsin.

11- Eğer sarhoş yakalanırsa İbn-i Herme’ye 80 sopa vurulsun, onu yakalayan zabıtaya da adam başına 100 sopa vurulsun...”

12-Tabii ki İbni Herme bu name ile verilen talimat ile hiç sopa yememiş.

13-

14-

15-
    .....................................
    @erefefik

5. Hıncal Uluç yoğun bakıma alınmış.
    @erefefik

6. haklarını öğren
    @hukukkonusalim
    ·
    19s
    Baba, yoksulluğa düşmüş çocuğa yardım etmek zorundadır.

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu 2015/1020 E. 2013/3-1627 K.
    Demek ki, Küçük Emrah oğluna yardım etmek zorunda.
    @erefefik

7. Kaybolan Tarihin Peşinde
    @mehmet_dilbaz
    Has odanın girişindeki çiniye ne oldu, bilen var mı?

#kaybolantarihinpeşinde
    Yazıklar olsun. O. Çocukları, aşağılık insanlar. Şerefsizler...
    @erefefik

8. Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    Yaklaşık 15 yıl önce 2 yıldan fazla faranjit derdi ile uğraştım. Ne zaman doktora gitsem antibiyotik yazıp çıkıyor, faranjitin etkisinin antibiyotik kullanmaya başladıktan ancak 3 gün sonra atlatabilmeye başlıyordum. Ama antibiyotikler asla iyileştirmiyor bir sonraki nüksetmesi⬇️
    Yanıtını Tweetle
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    @MMelodikalem
    adlı kişiye yanıt olarak
    daha şiddetli oluyordu. 2 yılı aşkın bütün hayat konforumu mahveden bu hastalık için modern tıbbın yapabileceği bir şey olmadığını düşünerek alternatif neler bulabilirim diye araştırmaya başladım. Koyunotu diye bir bitkinin faranjit için çok iyi sonuçlar verdiğini yazan kişiler⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    olduğunu görünce "bir deneyeyim bakayım" diyerek çok da ümitli olmadan denemek istedim. Bu sefer doktora gitmedim ve o otu buldum ve aldım. Nasıl kullanmam gerektiğini araştırıp sadece çay gibi demlenerek içildiğini öğrenerek, hastalığın en şiddetli döneminde, genzimde kanlı ⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    mukus oluştuğu dönemde yaptım ve sıcakken içtim. Daha ilk yudumdan itibaren yumuşamayı hissettim ve sadece 15 DAKİKA İÇİNDE 2 yıldan fazla çektiğim sıkıntı yok olmuştu. Tabii şaşkınlığı atarak etrafımda herkese bunu söylemeye başladım. Söylediğime inanıp o otu kullanan kim ⬇️⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    ertesi gün otun işe yaradığını söylemesi, o günden beri modern tıbbın hekimlerinin bu kadar basit yöntemleri bilmemesinin bir sorun teşkil ettiğini düşünmeme sebep olmuştu. Yine o sıralarda mynette çalışan bir bayan arkadaşım o zamanlar MSN kullanıyorduk, messenger durumuna ⬇️⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    "bulaşmayın, çok hastayım" yazmıştı. Sordum "neyin var" diye. O da "biz ailecek faranjitle boğuşuyoruz" diye yazınca bu otu O'na da tavsiye ettim. Bu arada söylediğime güvense de emin olmak için o da araştırmış ve sonrasında "iyi geliyor diyorlar ama nerede bulacağım bu
    diye yazınca ben sana gönderirim dedim ve hemen ertesi gün alıp gönderdim. Bir kaç gün hiç sesi çıkmayınca ben sordum "ne yaptın? Geldi mi kargo?" diye sordum. Cevap ; "evet geldi ama bu ot aile krizine sebep oldu" diye cevap verdi. Şaşırmıştım. Merakla sordum "ne oldu" diye⬇️⬇️
    ÖS 3:30 · 9 Tem 2022·Twitter for Android
    5
    Retweet
    74
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    @MMelodikalem
    adlı kişiye yanıt olarak
    O da "benim annem de, babam da emekli eczacı. Ben bu otu kullanacağım deyince karşıma dikildiler. 'Biz senin kocakarı ilaçları kullanmana izin vermeyiz' dediler. Uzun süre tartıştık ama ben onları dinlemedim. Kullandım." diye cevap verdi. Ben de sonrasını sorduğum zaman "şimdi ⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    Onlar da kullanıyor. Çok yanılmışız diyorlar" diye cevap vermişti. Ve çevremde onlarca kişide iyileştirici etkisini gördüğüm bu ottan o kadar çok kişiye bahsediyordum ki beni tutabilene aşk olsun. Hızımı alamadım Cerrahapaşa tıp fakültesinde bir genç bayan doktora da tavsiye ⬇️⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    etme cüretinde bulundum. Tabii cüretimi iyi niyetimden bulduğum için o gün bunu cüret olarak değil de belki bir yardımım dokunur diye yapmıştım. Ama önerimi hiç ciddiye almadığını görünce kendi canı için bile kendilerini araştırmaya kapatmış bir güruh olduğunu fark etmeme⬇️⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    sebep olmuştu. Daha sonra farklı sıkıntılarım olduğu zaman modern tıbbı teşhis koyması için kullanıp tedaviyi hep başka yerlerde aramaya başladım. Etrafımda bir çok kronik rahatsızlığı olan kimselerin de aslında çok basit olan yöntemler ile çok kısa sürede iyileştiklerini ⬇️⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    görmem ve arada çok daha başka tecrübeler yaşadıkça ve en son bu salgın yalanı ile insanların zorbalıklara düçhar edilmesi ve topluca aşı dedikleri zehirler ile zehirlenmesini gördüğüm zamandan sonra modern tıbbın bir şarlatanlık olduğunu daha iyi idrak edebildim. Dertlerinin⬇️⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    asla yaşatmak ve iyileştirmek değil sektöre sürekli müşteri haline getirmek olduğunu anladığım için modern tıp şarlatanlığı ile açık açık mücade etmek gerektiği kanaatine vardım. Gerçek tıp ve gerçek hekimlik geri gelmeden, bu şarlatanlar da yaptıklarının bedelini ödemeden ⬇️⬇️
    Melodikalem Melodikalem
    @MMelodikalem
    ·
    20s
    bu mücadelenin biteceğini artık düşünmüyorum. İbni Sina'nın tıp ahlakını yeniden tesis edene kadar, Allah ömür verdikçe mücadeleye devam. Bir çok kişinin de bu bayrağı devir alacağından hiç kuşkum yok.
    Otlar iyi gelebilir de sorun kronikleşmişse otla falan düzelmez.
    @erefefik

Sayfa 450/2317 İlkİlk ... 3504004404484494504514524605005509501450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •