Originally Posted by ayhan53 bence bistte boka battı çırpınıyor kurtaramıyor son 3 haftadır Aahhh diyor pala / bademler. Malı verecek birilerini bulabilsem keşke. Aahhh bir boynumu döndürebilsem.
Originally Posted by EGEDUK Aahhh diyor pala / bademler. Malı verecek birilerini bulabilsem keşke. Aahhh bir boynumu döndürebilsem. İlk olurken sorun yoktu değil mi. Sırayla bu işler adamı şişler.
Şöyle şeker parası kazayım dedim. Şekerbank aldım 1.94 2 haftadır boyun fıtığı çekiyorum.
Originally Posted by MKELES Şöyle şeker parası kazayım dedim. Şekerbank aldım 1.94 2 haftadır boyun fıtığı çekiyorum. Hafif boyun eksersizleri yapsanız belki faydası olur. Öyle birden boynunuzu çevirmeyi denemeyin. Daha önce denenmiş. Çeviremiyorsunuz.
Originally Posted by EGEDUK Aahhh diyor pala / bademler. Malı verecek birilerini bulabilsem keşke. Aahhh bir boynumu döndürebilsem. Haram parayı haramiler çarpar
Originally Posted by MKELES Şöyle şeker parası kazayım dedim. Şekerbank aldım 1.94 2 haftadır boyun fıtığı çekiyorum. 1.70'de plak takıldı,altı düşünceli,üstü belirsiz,geldiği yer 1.05
Originally Posted by BOSPOROS Çekirge 1 zıplar 2 zıplar.!!! https://www.google.com/search?q=hekt...obile&ie=UTF-8 Kaşıkla verirler .!! Kepçeyle alırlar.!!! Memlekette keriz fışşşkırıyor.!!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!! Duyumlara göre bademleri fena çarpmışlar,muhalefetin önergesini red ettilerdi,eğer mağdurlama çoğalırsa bademlerde bu sefer kendileri önerge varir
Originally Posted by refaba Duyumlara göre bademleri fena çarpmışlar,muhalefetin önergesini red ettilerdi,eğer mağdurlama çoğalırsa bademlerde bu sefer kendileri önerge varir Tabi carpilacaklar. Caldiklari her kurus, yol su elektrik olarak kendilerine geri donecektir. Yaptiklarinin karsiligini bizzat bu dunyada geri odemeden giden birini ben gormedim henuz.
Forum Rules
Yer İmleri