Baska hisse idi, dun artiydi bir kismini verdim. Bugun de kalani karanlik odada verecegim, hala artida.
Sise konsensusun %45 ustunde kar acikladi, verdiler.
Baska hisse idi, dun artiydi bir kismini verdim. Bugun de kalani karanlik odada verecegim, hala artida.
Sise konsensusun %45 ustunde kar acikladi, verdiler.
İSCTR'de break-out ayağına günlük kredili alım yapanlara güzel bir feyk çekti marketmaker. 22 ye yakın mallandırıp 21.50 ye basıverdi adamlar. Saat 16:30 dan sonrasına dikkat. Ancak işlem hacmi oldukça düşük. Bu hacimle 21 in altına itekleyemezler. Koordineli aksiyon gerekiyor bunun için.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Son günlerde borsada ana aksiyon "kredili malda olanları likidite etmek yani teminatı düşürtüp onları satışa zorlamak" üzerine kurulu.
Aynen. BİST öyle bir ortam ki ortodoks ve konvansiyonel davranış devre dışı. Bilinçsiz (ki ben bunu naiflik olarak tanımlıyorum) katılımcıların çok fazla olduğu, kurumsal yatırımcıların etkili olmadığı, çok kısa vade takılan algo ve robotların işlem hacminin çoğunu yaptığı bir ortamda bu tür reaksiyon gayet doğaldır, itiraz etmiyoruz zaten edemeyiz de. Aslında bu tür davranış beraberinde fırsatları da getirir, işte buna odaklanmak lazım. Öte yandan İşbankası solo 50 milyar 3. çeyrek karı açıklasa bile hisseye pek bir kalıcı etkisi olmaz derim.
An itibariyle 21.32. Günlük %4 lük marja doğru gidiyor hisse, ki bu oran üst limite yakındır, ama aşağı yönde. Günlük marj 21.32 de sonlanmış da olabilir ve bu durumda 70 kuruşluk (%3.23 lük) bir günlük marj gerçekleşmiş olur.
Yer İmleri