Sayfa 450/1005 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Allah affetsin tcell shortladım biraz...
    Bende longladım... Sabah açılışta aldıydım...

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    92.20 den tüp aldım bakalım sindoma abi akşama yımırtalı pideyi yiyecez mi
    stoploslu oyna bugun koç tahtalarında oyun döndürüyorlar kademeler zayıf bir anda kaldırıp basıyorlar.
    bol kazançlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Paragöz abi de geldiyse tehlike geçmiş demektir
    Berkimcans abi günün dibini 6659 olarak işaretle istersen
    etiket öğleden önce için sağlam durdu teprik ederim .. kapanışta yine tebrik edebilirm ..kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. Portföye banka ekledim Sabah yazdım, hüstadlar eksik yorumluyor...

5. TCMB piyasaya TL verip Dolar alıyordu, Tl bollaşmıştı bu Tl faizlerin düşmesine sebep oldu.

Bu zorunlu karşılık mevzusu Tl yi azaltıp faizlerin yukarı gitmesine sebep verirse borsaya bir miktar cazibe azalır. Bankalar düz mevduatı cazip kılmak adına oradaki faizleri biraz arttırabilir gibi geliyor. Yalnız bu KKM ye gelen zorunlu karşılık oranı ilerleyen dönemlerde artabilir gibi geldi bana metinden anladığım.

Onun dışında bankalara bilanço anlamında çok major bir etkisi yok bu kararın.

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Herşeyin fiyatı artarken borsada düşüş beklemek bana biraz zor bir ihtimal olarak geliyor.Bu şirketler de enflasyona paraler satışlarına zam koyuyorlar hammadde malzeme stok durduğu yerde değerleniyor nerede ise üzerindeki arazileri fabrika şu bu.Zaman zaman overshoot sonrası düzeltme işin doğasında var ama yön yukarı işte.Mehmet Ş ve Gaye 2 lisin de tamamen vitrin olduklarını enflasyon ile uğraşmaya güçlerinin yetmeyeceğini karşılarında her daim RTE yi bulacaklarını hatta ve hatta daha da ileri gidiyorum Mehmet Ş. in 2024 yılını göremeyeceğini düşünüyorum.RTE yerel seçim öncesi bütün suçu yükleyeceğini birisini buldu işte.
    şimşek giderse akgiler tarihin tozlu sayfalarına daha hızlı gider bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    TCMB piyasaya TL verip Dolar alıyordu, Tl bollaşmıştı bu Tl faizlerin düşmesine sebep oldu.

Bu zorunlu karşılık mevzusu Tl yi azaltıp faizlerin yukarı gitmesine sebep verirse borsaya bir miktar cazibe azalır.

Onun dışında bankalara bilanço anlamında çok major bir etkisi yok bu kararın.
    faiz yukarı giderse borsa aşağı gelme ihtimali daha çok bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    etiket öğleden önce için sağlam durdu teprik ederim .. kapanışta yine tebrik edebilirm ..kısmet ..
    Ben bugün için endekise sağlam kayarlar diye düşünüyordum açıkcası yanıldım. paragöz abi yi görünce aklıma her ptesi fışkırttırıyo misyonu gelince içimden dedim günün dibi görüldü deye
    Akşam kapanış sence nasıl olur diye sorsam, yada ince uclu matkapla berkimcans abinin rakam mı delinir yoksa benim rakkam mı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 450/1005 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •