Sayfa 450/455 İlkİlk ... 350400440448449450451452 ... SonSon
Arama sonucu : 3633 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bugün bir yanlışlık yaptım likit fonlarımı bozdum,çünkü önüne fazla sıfır eklemişim,dahada geri almadım parayı sportiflere bastım,ya herru ya merru,200.000 alış yaptık,temennim 1 ayda fazlasıylan çıkartmak
    Hocam, umarım öyle değildir (çünkü ben de öyleyim ve çok dalgınım.?

Size tavsiyem, İş Yatırım'ı kullanmanız. Telefonla talimat alıyorlar. E-posta desteği de var. Ve yabancı borsalarla ilgileniyorsanız, İş Yatırım nöbetçi çalışanlar var, ABD piyasaları kapanana kadar telefonla talimat için nöbetteler. Ben çok hata yapıyorum. Örneğin dolar bazlı bir fonu yanlışlıkla TL olarak alabilirim. Her şeyi müşteri temsilcisine teyit ediyorum. Alış miktarı tutar ve toplam değer. Ben çok hatalar yapıyorum diğer yerlerde - İş Yatırım'da olmuyor. Diyelim ki bir talimat veriyorum - isimlerini kodlayarak. Örneğin hisse adı verirken Ankaranın a'sı, papatyanın p'si diyerek kodluyorum. Benim kadar embesil olmayabilirsiniz - ancak herkes hata yapabilir. Ben çok 0 yazdığımı bilirim kendi diğer kurumlardaki fonlarda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Hocam, umarım öyle değildir (çünkü ben de öyleyim ve çok dalgınım.?

Size tavsiyem, İş Yatırım'ı kullanmanız. Telefonla talimat alıyorlar. E-posta desteği de var. Ve yabancı borsalarla ilgileniyorsanız, İş Yatırım nöbetçi çalışanlar var, ABD piyasaları kapanana kadar telefonla talimat için nöbetteler. Ben çok hata yapıyorum. Örneğin dolar bazlı bir fonu yanlışlıkla TL olarak alabilirim. Her şeyi müşteri temsilcisine teyit ediyorum. Alış miktarı tutar ve toplam değer. Ben çok hatalar yapıyorum diğer yerlerde - İş Yatırım'da olmuyor. Diyelim ki bir talimat veriyorum - isimlerini kodlayarak. Örneğin hisse adı verirken Ankaranın a'sı, papatyanın p'si diyerek kodluyorum. Benim kadar embesil olmayabilirsiniz - ancak herkes hata yapabilir. Ben çok 0 yazdığımı bilirim kendi diğer kurumlardaki fonlarda.
    Oluyor böyle,zamanındada yüklüce dolar bozmuştum yen diye -bu arada zaten ben işlen çalışıyorum,onlara ne talimat verirsen onu uyguluyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    İktidar devamlı imajını düzeltmek için şimdi yeni modelde,başta terörsüz Türkiye,operasyonların yerine şantajları devreye soktu,amaç malum kendisine küsenleri yeniden kazanmak,başarılı olurmu,ÇOK ZORRR çünkü artık ok yaydan çıktı sağır sultanlar bile duyar oldu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    VİOP açılış yataydı,peşinden kırmızı yaktı,öyleya beyoğlu belediyesi başkanıda göz altına aldılar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    İktidarın oyları azaldıkça hırçınlaşıyor,en son oran mhp ile %27,aydın belediye başkanın yolsuzluğu üzerine şantaj bile yaptılar ya silivri yada bize katıl...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    Takvim diyorki CHP çeteymiş,yönetenlerde çetenin başıymış,birşey demeye gerek yok yalaka olduğu için,devamlı zatlarına gaz veriyorlar böyle yandaşçılar,zatın zaten beyin yapısı dumura uğramış önüne gelenlere göre hareket ediyor,çünkü yönlendiriliyor hepimizin bildiği gibi,her konuşmasında sonra yalpalıyor dopink etkisi geçtiğinde,sorulan sorulara bile cevap vermiyor talimat öyle verilmiş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
    ABD,RUSYA görüşmesi denildi fos çıktı,potin yemeğe bile kalmadı...

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 450/455 İlkİlk ... 350400440448449450451452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •