Evet son günlerde yazılanları okuyorum PPF ile ilgili yazılanları...Bu seferlik te böyle olsun...Bilemedim hangisini alacağımı sabah biraz baktım da...Halkbank internet sitesinden...Hangisini önerirsiniz ? Takip edeyim ben de...
Evet son günlerde yazılanları okuyorum PPF ile ilgili yazılanları...Bu seferlik te böyle olsun...Bilemedim hangisini alacağımı sabah biraz baktım da...Halkbank internet sitesinden...Hangisini önerirsiniz ? Takip edeyim ben de...
Son zamanlarda kafama takılan bir konu var.
Bankalardan internet üzerinden gram altın yada gümüş gibi emtiaları satın alıyoruz yada satıyoruz.
Ama bu aldıklarımızın gerçek fiziki karşılığı varmı yoksa biz sanal şeyleri mi alıp satıyoruz?
Bize gram altını satan bankanın kasasında gerçekten o gramın fiziki karşılığı var mı?Yoksa bize hayal mi satılıyor?
Faizlerin yükselmesini chp nin meclisteki muhalefete bağlayan sevmediğim bi mütehait var 2 artı 1 380 istediği eve 260 bini toparlayabileceğimi söyledim... üstünü senet tarzı bi şeyler yapalım dedi.. 15 20 bi indirim daha yaparız dedi.. Konut oiyası kötü.. Ama en sevindiğim tarafı bu tür insanların durumu..
Yer İmleri