Originally Posted by
Desperado
xu030 dısında satan yok, daha da alıyor mıllet... xu30'da da sanayılerde satıs yok, hala alıyorlar... altıncılar hala gıdıyor... dusen bır bankacılık var bır de havacılık; onlar da zaten dıgerlerı kadar prımlı degıldı yanı dusse dusse nereye dusecek... genel bır artıs olsa rısk algısında, ulkeden yabancı cıkısı olsa dolar artar, orda da bır hareket yok... halıyle sentıment hala boga...
dow 30 bının altına ınecek, dolar 7.6 fılan ustune cıkacak, butun endeks kagıtlarına satıs gelıp xu100 150 bını kıracak kı short24'un ıstedıgı selale gelsın... bunlar olmadan su halıyle butun hıkaye bofa'nın gunluk adam carpma tıyatrosundan ıbaret...
çok mantıklı şeyler yazıyorsun..ama piyasaarda mantık diye bir şey kalmadı son bir yıldır.
sadece bizde değil, esas şaklabanlık abd borsalarında dönüyor...batık şirketlere saldırıp, shortlayanları batırmakla meşgul robinhood cular.
ben de bir ara akılla, mantıkla piyasa yorumluyordum...geçti o devirler yani...bu tiyatro sonlanınca, tüm dünyada güzel bir crash yaşanacak...yok devam eder böyle diyorsan, sen bilirsin...yani çılgınlık yerel değil, global..çöküşte oradan gelecek, gelirse tabi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri