Sayfa 451/993 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Sn tınaz,

Medya organlarının bu tür seçme ve geneli ilgilendirmeyen haberleri şişirip vererek halkımızın

Biz adam olmayız

gibi özgüvenine saldıran paylaşımlar yapmanız

Mustafa Kemal’in daha zor şartlarda halkına güvenen söz ve eylemleri ile çelişmiyor mu?

Bu psikolojik savaşa su taşımayın lütfen...
    Oyle bir niyetim yok.

Bence alintilar geneli ilgilendiriyor.

Ben 1999'dan beri bu forumda yazarim.

Sizin bu toplumun egitilmesi yonunde tek bir yaziniz var mi ?

Isiniz gucunuz insanlarla ugrasmak.

Size baska cevap yazmiyacagim.

Sizden ricam, benim koyduklarimi alintilayip yazi yazmayin.

Sikayetiniz varsa da forum yonetimine iletirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Doktorlara kapı orda dendi.Demek ki doktora çok ihtiyaç yok.E doktorlar da gardını aldı.Artık sağlık sistemi orda gücü yeten gider sağlık hizmeti alır.Yetmeyen de alamaz konu bu kadar.
    Sn. hkm , Tıp bayramınızı tebrik ederim. Bu ülkede hiç bir meslek grubu tek vücut hareket edemez. Edememesi için her türlü bölme- dilme- ayrıştırma itina ile yapılmıştır. O nedenle üst perdeden konuşabiliyorlar. Televizyonda canlı verilen saraydaki tören de yapılan konuşmayı alkışlayanlardan bir kaçı kendinden geçerek ayakta ellerini parçalayacak derecede helak oluyordu. Annem bile '' bu ne şimdi, ne oluyor '' dedi. Somut bir kazanım olmadığı halde son 3 yıldır sürekli verilen vaadlerin tekrarıydı.

Teşekkür ederim sn ressam.olay aynı dediğiniz gibi.hak arama direnme vs konularda hekimler çok ama çok zayıf bir toplumdur.emin olun şu eylemler ve bu kadar çok katılım insanlarda olmuş eşek kurttan mi korkar psikolojisi nedeniyle.artik bıçak kemiğe dayanmış durumda.arada düşünüyorum da aktif çalışsam bir ayda klinik depresyona girerim.emeklilik en güzel ismis

4. Ayrıca her platformda insanlar eleştiri yaparken adil davranmıyor. Gerçekten haklı olan bir konuyu bile sırf kendi çıkarına uymadığı veya görüşüne ters olduğu için yerden yere vuranlar oluyor. Misal ; ben bekçiysem , öğretmen maaşı, doktor maaşı veya milletvekili maaşını eleştiriyorum. Apartman görevlisi , apartmanda oturan bir avukatın kazancını çok rahat eleştirebiliyor. Oysa ; her zaman savunduğum gibi , tüm iş kolları ve özel meslek grupları için cumhuriyetin ilk yıllarında ( kayırma- torpil yokken ) oluşturulan ücret sistemine hiç dokunulmaması gerekirdi. Her insan meslek seçerken mesleğin tüm zorluğunu, kazancını, itibarını vb. bilerek giriyor. Girmek için dokuz takla attığı meslekte asil olduktan sonra başlıyor özlük haklarımı düzeltin demeye. Ben olsam bu tip insanlara kapıyı gösteririm.

5. Elbette alıntılayıp taşıdığınız suya asla yardım etmem ancak

karşı görüşümü de yazarım Sn tınaz...

Not: 1999 beri yazıyor olmanız ve cımbızla haber çekip paylaşım yapmanız doğru kişi ve düşüncede olduğunuzu göstermez. Ayrıca yaptığım her paylaşım teslim olmayan ve jeopolitiğin gerekliliğini ifade eden eğitim amaçlı paylaşımlardır...

6. Sn hkm Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Cepheye doktor gönderen,

Hitlerin zulmünden kaçan Alman bilim adamlarına milletvekillerinden daha fazla maaş veren sözleşmeleri yapan bakan,

andımızı yazan bakan ve

öldüğünde cebinde sadece 5 lirası bulunan Dr Reşit Galiplerin ülkesi burası...

Esenlikler dilerim...

7.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Elbette alıntılayıp taşıdığınız suya asla yardım etmem ancak

karşı görüşümü de yazarım Sn tınaz...

Not: 1999 beri yazıyor olmanız ve cımbızla haber çekip paylaşım yapmanız doğru kişi ve düşüncede olduğunuzu göstermez. Ayrıca yaptığım her paylaşım teslim olmayan ve jeopolitiğin gerekliliğini ifade eden eğitim amaçlı paylaşımlardır...
    Gorus yazmiyorsunuz.

Yazara saldiri amacliyorsunuz, adam safsa bu topa giriyor, tartisma da buyuyor.

Buna niyetim yok.

1999 dan beri yaziyor olmak, bu tur elestrileri almadigimi anlatmak icin di.

Benim yazilarimdan biri, sizin yazdiginiz easy boy..! easy yazdiginiz yaziydi.

Insan bir ingiliz itine yazar gibi hitaplarla yazi yazmaz.

O yazim Iran'in korfezde bir tekneyi durduramamasi ile ilgiliydi.

yaptığım her paylaşım teslim olmayan ve jeopolitiğin gerekliliğini ifade eden eğitim amaçlı paylaşımlardır, diyorsunuz ama bu dogru degil.

Sadece yazara giydirmek disinda bir yaziniz yok.

O yuzden rica ettiim, benim yazilarimi alintilayip yazi yazmayin.

Bayramlık halimiz kalmadı sn MKA55.Ama gene de teşekkür ederim.Başımızda Atatürk olsa bizden hala çok reşit galip çıkar.Hakikaten reşit galip çok ama çok özel bir insanmış.Atatürk de ona gereken değeri vermiş.

Sayfa 451/993 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •