Sayfa 451/892 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. hisseye tedbir geldiğinden beri hisse belini doğrultamadı. Bu tedbirlerin faydasını gören bir hisse oldu mu acaba şimdiye kadar.. halen ısrarla kredili satış ve açığa satış yasağı yapıyorlar, endeks hergün devre kesiyor , bi faydası varsa komple endekse yap o zaman spk

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Kozal şu anda satışa hazırlanıyor ve TMSF'nin elinde.
    Ona bedelsiz hemen çıkmayacak, kime çıkacak ?
    Sabır, sabır ya sabır......
    orası da ayrı bir konu satış haberleri haklısın..

biz eski sisteme dönüp sabır sabır sabır diyelim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Her Cuma istisnasız düşüyoruz... Endeks de artı.
    halka arz onayı için alanlara deli olmaya başladım.. yok yürümuyor işte aga bakın araştırın.

uluun sökeyi halka arz yaptı söke kaç tavan yaptı ama uluunu ayı gibi basmışlar açın bakın inceleyin.

halka arz için hisse alınmaz zamanında büyük gol yedim odaşta 6 ay bekledim sonrası hüsran parayı zor kurtardım. ama zarar eden halka arz yaptığı cante 5 liradan 150 lirayı gördü

bizde zamanında yaptık hemen kısa da yuruyelim diye herkes yapmıştır. belki hala dayanamayıp yapıyoruz. ama benim çok canım yandı birinin dediği hisseye girmem ayı gibi çıktıgını görsem yine girmem incelerim hoşuma giderse girerim.

ki söyledikleri hisseyi herkes biliyordur zaten bazen bakıyorsun harbi güzel şirket ama ileride hop vurun aşağıya..

birçok hisse var böyle ha haber edilenler hepsimi düştü hayır ama canım çok canım yandığı için bıraktım duyumu..

yani sırf şirket bir şirketini halka arz yapacak diye girilmez.. açılır incelenir başka bir hikayesi varsa girilir.. halka arz yapan şirketlerin durumu ortada artık bilgiye erişim çok kolay...

zamanında naten esen den dolayı bende kapıldım ama sadece bir örnek gerisi hep hüsran gibi bir şey.. gözde en son pentayı yaptı penta ayı gibi çıktı ama gözde yerinde saydı vs vs vs..

çok örneği var.. çok yaşadık odaştan ötürü benimde güvensizliklerim var ama Gesanın bilanço ve şu 2023 sonuna yeni bir fabrika haberleri biraz rahatlattı beni..

halka arz onayınında şu ortamda gelmemesi bizim için iyi olur gibi...

2022 nisan dan beri takas değişimlerine bakıyorum yatırım finans hisseyi yukarı taşıdığı için yukarda verdi malı onda bir şey yok ama şu patronun 2.4m mu 2.5m luk satışı çok belimizi büktü..

ona da hakkıdır dedik ama kurumsal yatırımcıya satıyorum diye konuşup, ertesi gün piyasaya satmalar hiç hoş değildi..

bu arada t2 takaslar hala gelmemiş 140bin lot havada bekliyorum bakalım hangi kurumlara geçecekler... değişik bir virman hareketleri dönuyor..

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    bu arada t2 takaslar hala gelmemiş 140bin lot havada bekliyorum bakalım hangi kurumlara geçecekler... değişik bir virman hareketleri dönuyor..
    ünlünün hesabına geçmiş deutsche ye geçmemiş olsun ünlü de bizimdir. bugünde aganın eli tutulmaz diyelim de gelsin bari ))

15 dklıklarda hacim azaldı mal bekliyorlar oda yavaştan geliyor satış yapanların baskısı azaldı mal bulamayınca yukarı yapar normalde yapması lazım ama açıkçası bir şey de diyemiyoruz

ağalar ne diyorsa o durumu var..

Sayfa 451/892 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •