Sayfa 452/937 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Birileri Haziran da meclise gelmeyecek ekime kadarda çok düşecek algısı yaymaya başlamış.haziran da gelmezse Ekim de gelir.biz bu hisselere yatırımı üç aylık yapmadık. aşağı düşecek olursa da ilave alırız.

2.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Birileri Haziran da meclise gelmeyecek ekime kadarda çok düşecek algısı yaymaya başlamış.haziran da gelmezse Ekim de gelir.biz bu hisselere yatırımı üç aylık yapmadık. aşağı düşecek olursa da ilave alırız.
    Gelirse ekime kadar gelmezse kasıma kadar. Haftaya görüşürüz.

3. Bu hafta bir gazeteci tv’de önümüzdeki hafta meclise gelecek diyordu, bakalım hayırlısı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Birileri Haziran da meclise gelmeyecek ekime kadarda çok düşecek algısı yaymaya başlamış.haziran da gelmezse Ekim de gelir.biz bu hisselere yatırımı üç aylık yapmadık. aşağı düşecek olursa da ilave alırız.
    Nasılda yemliyorsun merayı...Usta balıkçı böyledir,Sazan tutmak istiyorsan önce yemleyeceksin merayı sonra atacaksın oltayı Helal sayın Marslı yoksa sayfaya uğrayan omayacak bu gidişle.😅😅😅😅😅

5. Benim naçizane fikrim bu iş Ekim ayına kalmaz, kalırsa bir bardak soğuk su içelim.Sonbaharda yeni ve güçlü bir dalga bekliyorum.Ben ky olarak iki ay kendime ömür biçtim.tabiki bu karar beni bağlar kendi kabesitem kadar yorum yaparım asla yatırım tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    Nasılda yemliyorsun merayı...Usta balıkçı böyledir,Sazan tutmak istiyorsan önce yemleyeceksin merayı sonra atacaksın oltayı Helal sayın Marslı yoksa sayfaya uğrayan omayacak bu gidişle.😅😅😅😅😅
    Ben yazıyı anlamadım. Kim kimi yemlemiş, kim sazan olmuş. Bu tarz yorumlar yüzünden yazmıyordum, yazmamaya devam.

7.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Ben yazıyı anlamadım. Kim kimi yemlemiş, kim sazan olmuş. Bu tarz yorumlar yüzünden yazmıyordum, yazmamaya devam.
    Bu oflu denen kişi ne dediğini bilmiyor isbtr sayfasınıda mahvetti burayıda mahvetti, kendine not defterine yazar gibi yazıyor, hangi söz nereye gider hiç düşünecek kapasite yok, işkurdaykende 2 ay süre vermişti tutmayınca satmıştı sonra kafasını taşlara vurur vurdurur.

8.  Alıntı Originally Posted by Pars508 Yazıyı Oku
    Bu oflu denen kişi ne dediğini bilmiyor isbtr sayfasınıda mahvetti burayıda mahvetti, kendine not defterine yazar gibi yazıyor, hangi söz nereye gider hiç düşünecek kapasite yok, işkurdaykende 2 ay süre vermişti tutmayınca satmıştı sonra kafasını taşlara vurur vurdurur.

Eyvallah..Tamam söz bu son yazım hiçbir şekilde hiçbir sayafada yazmayacağım.

Sayfa 452/937 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •