Sayfa 452/1001 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eskiden, çocuk tecavüzcülerini cezaevinde sxxxler derlerdi, umarım bunu da...
    Belki gizli gaydir,o iyilik olur. Metot bu

Fransa'da Kovid-19 salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 531 artarak 20 bin 796'ya yükseldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Brent 18,52 -27,57%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Brent ve ABD ham tipi petrolde çok sert hareketler oluyor ..

Haziran vade wti’da düşüş %60’ı aştı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Brent ve ABD ham tipi petrolde çok sert hareketler oluyor ..

Haziran vade wti’da düşüş %60’ı aştı
    Haziran vade de düzelir deyenler vardı, nasıl ve neden düzelecekse?

OPEC ülkelerinin, totosu bile tutuşmuşken bir de.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ereğli : Hak Kullanım Süreç İptal Bildirimi
    Kar payı dağıtımının Genel Kurul onayına tabi olması nedeniyle, 05 Mart 2020 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurulan kar payı dağıtım tarihinin uygulanma imkanı bulunmamaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Petrol fiyatlarının düşmesi ve bu seviyelerde kalması, Elektrikli Otomabil piyasasını ve geleceğini nasıl etkiler..,,??.
    İşin birde böyle ilginç tarafı var..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    DHA : 1 yıl önce eşi Rukiye Aslan'ı bıçakladığı için cezaevine giren ve tahliyesinin ardından 3 çocuğunu alarak yaşadığı eve götüren Müslüm Aslan, büyük kızı Ceylan'ı dövdü. Küçük kızın yere yığılarak hareketsiz kalması üzerine Aslan, 155 ihbar hattını arayarak çocuğunu darp ettiğini söyledi. Hastaneye kaldırılan küçük kız 4 gün süren yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay anında evde olan ve ablasının yaşadıklarını anlatan Yusuf İlker Aslan, "Babam ellerimize tahtayla vurdu. Ablamı duvara asarak, hortumla dövdü. 'Anneniz eve geldi mi?' diye sorup ablamı ve beni dövdü. Sonra beni ve kardeşimi alıp, annemin evinin önüne getirdi. Sürekli bize balta gösterip, kolumuzu keseceğini söylüyordu" ifadesini kullandı.

Bu ne böyle ?
    Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı cezaevinden tahliye edilmesinin yeni çıkarılan yasadan kaynaklanmadığını ilgili şahısın 04/11/2019 tarihinde tahliye olduğunu açıkladı

Sayfa 452/1001 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •