Sayfa 452/699 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 5592 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 2022 Yılının ilk iş günü kapanış fiyatı 32,40
    1,5 ay sonra 15.02.2022 de kapanış fiyatı 32,40
    Yani bu kadar geçen zamanda sıfıra sıfır elde var sıfır.

Peki bu dönemde olana bakalım;
    Şirket geçen yıla göre yaklaşık 3 kat, bir önceki yıla göre ise yaklaşık 5 kat fazla vergi dairesi tutar bildirimi yapmış.
    İşlem adedi ayların en dibinde seyrediyor bir haftadır.

Ağam bizimle eğlenmeye devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by karmaşık sayı Yazıyı Oku
    2022 Yılının ilk iş günü kapanış fiyatı 32,40
    1,5 ay sonra 15.02.2022 de kapanış fiyatı 32,40
    Yani bu kadar geçen zamanda sıfıra sıfır elde var sıfır.

Peki bu dönemde olana bakalım;
    Şirket geçen yıla göre yaklaşık 3 kat, bir önceki yıla göre ise yaklaşık 5 kat fazla vergi dairesi tutar bildirimi yapmış.
    İşlem adedi ayların en dibinde seyrediyor bir haftadır.

Ağam bizimle eğlenmeye devam ediyor.
    İşte ne varsa o "işlem adedi" olayında iş bitiyor.. Fiyat düştüğü için işlem hacmi de düştü bu neyi gösterir " Alış tarafı karşılık bulamıyor. Karşılığı ne zaman bulur bence 120 binlerde Görüşümdür saygı duyun
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

3. milletin kağıdı +3 açıyor be kardeşim bu nedir ama ya

4. ne olacaktı? banka kadar kâr mı açıklayacaktı. gyo bu ya hu.

5. Yeni gelen arkadaşlar foruma söyle bir göz atsınlar geriye doğru hatta gerekirse imkanları varsa en başından itibaren okusunlar hisse senedi hakkında fikirlerini beyan ederlerse bizlerde faydalanırız beklentileri ve öngörüleri nelerdir ayrıca hisseyi taşımayanların gelipte forumda yazmaları etik değil bu doğru değil oyunun dışında kaldıysan izle oyuna dahil olmak istiyorsan git dışardan şuna düşecek buna düşecek kapak olacak tencere olacak gibi ifadeler kilinin iç dünyasının en iyi göstergesidir buraya yatırım yapan bunun zararınıza karınıda kabullenmiştir başka kişiye ne hacet her kes kendi fikirlerinden ve tercihlerinden sorumludur burda kimse kimseninde zararını karşılamıyor yada kar vermiyor o nedenle savunduğumuz düşüncelere ve ortak olduğumuzun kişilerin fikirlerine dikkat edelim lütfen
    Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    İşte ne varsa o "işlem adedi" olayında iş bitiyor.. Fiyat düştüğü için işlem hacmi de düştü bu neyi gösterir " Alış tarafı karşılık bulamıyor. Karşılığı ne zaman bulur bence 120 binlerde Görüşümdür saygı duyun
    Endeks 1200’e mi düşecek demek istediniz? Ayrıca endekste genel olarak hacim düşük. Bir de o fiyattan alıcı gelmiyorsa satıcı da pek yok. Yani olaya tek taraflı bakmak da yanlış olur. Pratik örnek olarak satıcı varken, alıcının gelmeme durumunu Gsdho’da yaşadım. İsteyenler Ocak ayında Gsdho’nun durumuna bakabilir. 🤓
    Son düzenleme : meteor78; 16-02-2022 saat: 11:52.

7.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    yok yok ben 34 üstünde satıcıyım. mal almak istiyorsa bi zahmet pamuk eller cebe

Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Endeks 1200’e mi düşecek demek istediniz? Ayrıca endekste genel olarak hacim düşük. Bir de o fiyattan alıcı gelmiyorsa satıcı da pek yok. Yani olaya tek taraflı bakmak da yanlış olur. Pratik örnek olarak satıcı varken, alıcının gelmeme durumunu Gsdho’da yaşadım. İsteyenler Ocak ayında Gsdho’nun durumuna bakabilir. ��
    Endex Bir daha 120 bine gelir mi bilmem ama ben sanki hisse fiyatı için 120 bin dedim Gerçek alıcı böyle sığ tahtalarda istediği oranda hisseyi alamaz, hemen tavana çakılır. Bu hisse de yukarda satıcı varsa inanın hemen silerler. ÇOk iyi yönetilen bir şirket, FK-DD ortada, Bedelsiz potansiyeli malum, Her sene karını düzenli olarak artırmakta, En önemlisi Sahibi ( Sabancı, Varlık fonu, Galip vb Değil) Daha bir çok sey var. Ben yatırımımı yaptım uzun zaman önce ve 120 bini bekliyorum. Endex değil ama
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Sayfa 452/699 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •