Artık bu iş maskaralık olmaya başladı.
Ufak esnaf daha dürüst. Biri alın birazdan tavan veya %3 yapacağım dedi, o daha dürüst. Ancak o tip bilgi ile para kazanmak benim hoşuma gitmiyor. İnsan kendi analizi ile bir şey kazanınca mutlu oluyor.
Artık bu iş maskaralık olmaya başladı.
Ufak esnaf daha dürüst. Biri alın birazdan tavan veya %3 yapacağım dedi, o daha dürüst. Ancak o tip bilgi ile para kazanmak benim hoşuma gitmiyor. İnsan kendi analizi ile bir şey kazanınca mutlu oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
DW Türkçe
@dw_turkce
·
15sn
İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü'ne ilişkin kanun teklifi 16 Kasım Perşembe günü TBMM Dışişleri Komisyonu'nda ele alınacak
Teklifin Dışişleri Komisyonu'nda onaylandıktan sonra TBMM Genel Kurulu'nda da kabul edilmesi gerekiyor
https://dw.com/tr/i%CC%87sve%C3%A7in...nde/a-67396631
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bankaları ve holdingleri piyasa dinamiklerine bırakıyorlar bence. Faizcilere para kazandırmak istemiyorlar.
İki gündür bist30'un bist100'den çok daha güçlü olmasını neye bağlarsınız?
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
PETKM' sanırım kapıda malı teslim ediyor ondan alanlar daha iyi kar elde ediyor.
Distirbütör tüccar PETKM ucuz ise ondan değil ise yurt dışından alıyor olabilir. Yurt dışı ucuzladı sen de fiyat indir vs diyorlardır. Normal şahıs şirketi olsa satış pazarlama daha kuvveti olur.
20'den fazla "Kurukahveci XXX Efendi Türk Kahvesi" markası saydım.
Kurukahveci Mehmet Efendi markasını taklit ediyorlar. BIM'de de Abdullah Efendi vardı.
İsrail'e yardım etti vs twitter'da marka imajın bozmaya çalışıyorlar.
8 gündür portföyü hergün artı kapadım..
bugün tombul parmak olayı işi bozdu 8/1 oldu durum
hafif sıyrıkla günü kapadık..
![]()
Emlaga vuruyorum kırbacı,yarın dayak yimessek iyi tokatlı abi.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri