Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 453/938 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Bana söz düştüğü için yaziyorum Pendik stormfatihi. Sen ne ayaksın. Diger köyde küfurlü yazilarin vardı ayberkmi neydi o kişiye burda gelmissin hisseyi kötüluyon. Hiç koskoca okul müdürüne yakisıyomu. Duydum dün gruptanda sutlamıslar seni. Kardesim memnun değilsen satacaksin 270 bin lotunu. Ben cigerini bilirim bu hissedekilerin. Gerçi muhatabim değilsinde adimı geçirdigin icin yazdim. Ben ne ayberke ne frecele ne iduza ona buna benzemem pazara çıkarıveririm ipliginizi. Bilmem anlatabildimmi. Hadi kolay gelsin sağdan sagdan yürrü belki cüzdan bulursun. Kimlerle muhatao oluyorum ya. Adam kârda oldugumu hazmedemiyor. Madem batacak sat bugün 270 bin lotunu. Sizlemi uğraşcam .
    Sırf sana cevap yazabilmek için tekrar burdan kayıt oldum.Ben istanbulda hem ifa davası açmış hemde fesih davasına katılmış birisyim ey AB06SS
    Elimde hisse varken neden kötüleyim nasıl bir mantık bu?
    Küfürlü konuştu demişsin ne zaman küfür duydun?
    Beni tanımadan nasıl böyle bir ithamda bulunursun?
    Ve tartıştığın adamda ben uhud değilim demiş ,insan olarak özür bile dilemiyorsun.
    Çamur atmak bu kadar kolay.
    Bu hissedekilerin ciğerini biliyormuşsun,sen bu hissede değilmisin neymiş senin ciğerin?
    Ben 4 senedir bu hissedeyim ve bekliyorum,çoluğumun çocuğumun rızkı var ve tek kuruş haram yok alın terim.Erdinçmar denilen adamı dinledik bir ev alırda başımı sokacak birywrim olur dedim.
    Hata bizde başkasının aklıyla sözlerine kandık.
    Ama inan ben bu hisseden UMUTLUYUM.
    Bu tarz tartışmalar stresten diyelim.
    Hakkımızda hayırlısı olsun seninde benimde ve bu hissedeki bütün arkadaşlarım için.
    Sırf sana cevap için 2 gündür yazıya açılmasını bekliyordum.Dahada yazmayacağım inşaallah.
    Bize bu günleri yaşatan insanlarada Rabbim gün yüzü gösternesin inşaallah.

İcradan Lara sayılmazsa banka köşeye sıkışan akmış güldürmeyin insanı kardeşim.
    Birde yiğitler 50 kuruştan alacakmış borsada yüzde 35 daha ucuza mal var ve kardeşim
    Şirketin yönetim kurulunda kilerden Zeynep haricinde 1 kötü olan varmı
    Ne utanmazlar mecburiyetinin yok ama sembolik de olsa biraz almanızda bunu kapta açıklarsanız olur musunuz.yaziklar olsun hele nedomusun nesin bireysel yatırımcının desteğiyle geldin şirketinde mmcasa sattın yönetim kurulu üyeliğinden aldığın paralar sana helal midir.sende almamak için yeminini ettin

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Birde yiğitler 50 kuruştan alacakmış borsada yüzde 35 daha ucuza mal var ve kardeşim
    Ne utanmazlar mecburiyetinin yok ama sembolik de olsa biraz almanızda bunu kapta açıklarsanız olur musunuz.yaziklar olsun hele nedomusun nesin bireysel yatırımcının desteğiyle geldin şirketinde mmcasa sattın yönetim kurulu üyeliğinden aldığın paralar sana helal midir.sende almamak için yeminini ettin
    Eee hocam size gore o zaman lara icradan satilacak... Ya da ikinci ihale de yapilsa da yine satilmazsa... Banka 1.5- 2 sene bekleyecek oyle mi???

Cunku tekrardan degerleme yapilmasi gerekiyor eee bunlar degerlemeye itiraz ederler... Yani yani yani

Hocam kap aciklamasina bakarsaniz gorustuklerini gorursunuz... Kap aciklamasindan sonra odemede anlasilmadigindan oturu de bir hafta sonra otel icraya cikti...

Eee sirkette ihaleyi iptal ettirebilecek gucte olmasina ragmen ettirmiyor...

O zaman oyun nedir???

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Yav kimlerle uğraşıyoruz. Adam zararını 50 (elli) kuruştan alayım demiş, piyasada 35 e satıyolar demişsin. Yav adam zaten 5000 lotu
    Fazla vereceğim 35 yerine 50 vereceğim demiş, yeterki tatava yapma demiş, sen hala piyasada 35 den veriyolar demişsin.
    Ya gerçekten safsın yada algı peşindesin, çözemedim.

1 lotu olacaktı

6. onu bunu bilmem menzil bellidir, her türlü dava açıp sonuna kadar gitmek elbette namuslu hakimler vardır , gidip derdimizi anlatmamız lazım bunlara, açalım davamızı ne var ne yok satılsın borçlar ödensin, bir tane otel bile kalsa şirket temizlenir, tek lara kalsın bu şirkette düzgün işletilsin her sene kar açıklasın görün nerelere gelecek hisse, toplanalım tekrardan daha güçlü

7.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    onu bunu bilmem menzil bellidir, her türlü dava açıp sonuna kadar gitmek elbette namuslu hakimler vardır , gidip derdimizi anlatmamız lazım bunlara, açalım davamızı ne var ne yok satılsın borçlar ödensin, bir tane otel bile kalsa şirket temizlenir, tek lara kalsın bu şirkette düzgün işletilsin her sene kar açıklasın görün nerelere gelecek hisse, toplanalım tekrardan daha güçlü
    Al bak burada

8. anlaşma olmadığındaan dolayı mı yoksa henüz herhangi bir ödeme yapılmadığı için mi prosedür gereği tekrardan satış istediler?
    ismail başkan şu bir ara bir alaman var diyordun alsam ya ben onun numarasını arasam konuşsam nedir durum diye, almancamız var biraz meslek gereği

Sayfa 453/938 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •