Sayfa 453/814 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by Msu2641 Yazıyı Oku
    Birdaha başvuru bir uç ay daha bune saçmalık spk da saçmalıyor ya tam reddedersin allah sonumuzu hayreylesin
    Zaten tam reddetmiş evrak eksikliği falan demiyor tlfdn bakıyorum atamadim pcden bakan varsa atabilir buraya...tek gerekçe red şundan şundan red oldu veya su su evrak eksik demiyor...zaten bunlar tecrübeli evrak eksikliği olmaz süreçleri gayet iyi biliyorlar...

2. Benim anladığım uygunsuz bulmuş farklı şekilde transferler yapılmalı tahsisliyi onaylamamış

3. Gerekli düzeltmeleri yapicam demiş tivit 'den

4. Boşver düzeltmeyi falan.. Bu iş bitti...

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. En büyük hata bizde.yatirimcisina 24 saat twitter dan hakaret eden kadına inanıp yatırım yaptık...

6. Kervanci bu iş bitti derken duzeltme veya baska bir cikis yolu bulunmazmi

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Zaten tam reddetmiş evrak eksikliği falan demiyor tlfdn bakıyorum atamadim pcden bakan varsa atabilir buraya...tek gerekçe red şundan şundan red oldu veya su su evrak eksik demiyor...zaten bunlar tecrübeli evrak eksikliği olmaz süreçleri gayet iyi biliyorlar...
    Birader bazen bilenlerde red olacak başvuruyu yaparlar soyulacak çok adam var

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şimdiye kadar alan ky. İdi satanda ky. Olacak sanırım yani kimse satmassa sıkıntı minimuma iner sadece tahmin ytd

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 453/814 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •