Sayfa 453/948 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Satışta philp capştal 8200
    Ziraat 3bin

Alıcılarda garanti

2,68 deki kalın lotlar kiminki acaba

2. Kanal alt bantını çok zorlar olduk, hayırlısı.

3. MEC
    Boşuna bana kızmayın ben size söyledim şu kadar malım var onu da satacağım diye
    Kızdığımızı nereden çıkarttın e hadi ver vereceğin malı da bizde yolumuza gidelim
    Veriyorum işte yavaş yavaş hem fazla kalmadı
    Bizde sizin malınızın bitmesini bekliyoruz, niye sattığına da kesin teşhis koyamadık , neyse ne herkesin bireysel kararıdır, saygı duyarız, hem sayenizde avı uygun fiyatta yakaladık... YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Hiç panilk yapmayın arkadaşlar, çıkacak hisseler böyle davranır. Bugün ciddi bir çıkış bekliyorum inşallah.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. evet haklısın arkadaşım bende her kademede alım yapıyorum gerçi benimkiler ufak alışlar ama olsun

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Hiç panilk yapmayın arkadaşlar, çıkacak hisseler böyle davranır. Bugün ciddi bir çıkış bekliyorum inşallah.
    Inşallah.yüzümüz gulsun

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Çıkacak hisseyi yürüyüşünden tanırım diyorsun...
    çıkış derlken?.. fiyatta mı?.. bir de hisseden çıkmak var bildiğim! Biliyorum .. anladın sen onu dersin gibime geliyor ama..neyse!
    Hem bugün, hem ciddi . Neden bugün , neden ciddi? Bu sadece teknik analistin söyleyebileceği bir beklenti.. eğer ortada bir haber falan yoksa. Yoksa bir açıklama mı bekleniyor bugün.?

8. Teknikte olgunlaşma şimdilik yok , hisseyi almak isteyenler gene aynı şey şimdilik yeterli toplu değil hisse, e birde ortak satışı var

dolayısıyla agresif hareketler beklemiyorum , şimdilik, olumlu bir haber olmadıkça....

Bir tek ihtimal var galip gelirse , tam onun tarzında bir hisse , onunda gelmesini istemem doğrusu.....

Sayfa 453/948 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •