Sayfa 453/501 İlkİlk ... 353403443451452453454455463 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

2.  Alıntı Originally Posted by rodoslu Yazıyı Oku
    Azxc siz haftalık bi pasta atsanız mümkünse baksak akşama? Gerçi hareketlerini kestirmek cidden imkansız ya ne bileyim belki faydası olur
    Şahsen pastanın bir yararı olacağını düşünmüyorum. Kendileri alıp kendileri satıyorlar. Aşağıdaki kap bildirisinde olduğu gibi dünkü hareketi tahta sahibine borçluyuz. Daha öncede belirttim tek bir indikatör var oda Galip beyin keyfi. Umarım herkes aradığını bulur.

VANGD1.jpg
    YAZDIKLARIM BENİ BAĞLAR KESİNLİKLE Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    yazmıyacaktım... ama yaz dediniz yazdım 2019 vangd yılı ;)
    Eskilerden kimse kalmamış yav Faruk kardeşim yazmıyor musun artık 2019 hedefli alımımızı yaptık bakalım bu hafta ALLAH utandırmasın...

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Eskilerden kimse kalmamış yav Faruk kardeşim yazmıyor musun artık 2019 hedefli alımımızı yaptık bakalım bu hafta ALLAH utandırmasın...
    Kartal abi 1 yıl niye boşuna taşıyayım ... çıkıyo tekrar geri geliyo ... şu an adana c gerel bossa kazanmak varken niye vakit kaybedeyim... bak geçen sene aynı fiyatlarda .. çıkar gene 3 e verir gene 2 ye artık forumlara yazmama kararı aldım... benim işlerim yoğun .. inan bakmıyorum bile foruma... vakit yok ... aldıysan hayırlı olsun... beklerim dersen sıkıntı yok zaten... gider gelir ...kimseyle de polemik istemiyorum... hayat borsa değil benim için ... inanıyorsan al bekle... vakit sıkıntım yok dersen bekle... ben 3.5 den verdim... almak şu an işime gelmiyo... düşerse daha alırım... ama şimdi değil...şahsi fikrimdir... burada yazılanlara göre yatırım yaparsanız... bu işi bırakın.. hazır paranızı yiyin... başkalarına yedirmeyin...ytd değildir...

5. Kumar kağıdı da değil ki bildiğin davar sürüsünün başındaki uyuz eşşek

6. Atlasta millete atladı sabah sabah çok tehlikeli adam bu

7. Millet bi de galip ağa diyo buna invesrng forumunda böyle ağa mı olur la önüne geleni düt düt düdüklüyo

8. 2.10-2.30 aralığındaki hareketlerine çok benzetiyorum bir süre tahminim 1-1.5 ay civarı 2.70-2.90 aralıgında gidip gelecek sonra 5 lere sert bir atak bekliyorum ytd...

Sayfa 453/501 İlkİlk ... 353403443451452453454455463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •