Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Şahsen pastanın bir yararı olacağını düşünmüyorum. Kendileri alıp kendileri satıyorlar. Aşağıdaki kap bildirisinde olduğu gibi dünkü hareketi tahta sahibine borçluyuz. Daha öncede belirttim tek bir indikatör var oda Galip beyin keyfi. Umarım herkes aradığını bulur.
VANGD1.jpg
YAZDIKLARIM BENİ BAĞLAR KESİNLİKLE Y.T.D.
Kartal abi 1 yıl niye boşuna taşıyayım ... çıkıyo tekrar geri geliyo ... şu an adana c gerel bossa kazanmak varken niye vakit kaybedeyim... bak geçen sene aynı fiyatlarda .. çıkar gene 3 e verir gene 2 ye artık forumlara yazmama kararı aldım... benim işlerim yoğun .. inan bakmıyorum bile foruma... vakit yok ... aldıysan hayırlı olsun... beklerim dersen sıkıntı yok zaten... gider gelir ...kimseyle de polemik istemiyorum... hayat borsa değil benim için ... inanıyorsan al bekle... vakit sıkıntım yok dersen bekle... ben 3.5 den verdim... almak şu an işime gelmiyo... düşerse daha alırım... ama şimdi değil...
şahsi fikrimdir... burada yazılanlara göre yatırım yaparsanız... bu işi bırakın.. hazır paranızı yiyin... başkalarına yedirmeyin...ytd değildir...
Kumar kağıdı da değil ki bildiğin davar sürüsünün başındaki uyuz eşşek
Atlasta millete atladı sabah sabah çok tehlikeli adam bu![]()
Millet bi de galip ağa diyo buna invesrng forumundaböyle ağa mı olur la önüne geleni düt düt düdüklüyo
2.10-2.30 aralığındaki hareketlerine çok benzetiyorum bir süre tahminim 1-1.5 ay civarı 2.70-2.90 aralıgında gidip gelecek sonra 5 lere sert bir atak bekliyorum ytd...
Yer İmleri