Sayfa 453/808 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Pegasus’a verdiler ...
    Haber:
    Thy 2020 yaz itibariyle Anadolujet markasıyla dışhat uçuşlarına başlayacak...
    Thy için orta vade çok güzel haber, Pegasus için negatif...

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hmmmm...
    Ne yapacaksın hocam, sen eve kontrat götürmezsin...
    Var mı yorumun.?
    Hayatımın en büyük zararı var... Eve poz taşımıyorum.. Biliyorum bu borsa düşecek ama poz tasıyamıyorum... Bir zarar daha göze alamıyorum..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. Herkese iyi akşamlar...Poz yok zarar çok eve flat...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Hayatımın en büyük zararı var... Eve poz taşımıyorum.. Biliyorum bu borsa düşecek ama poz tasıyamıyorum... Bir zarar daha göze alamıyorum..
    Hayatımın en büyük zararı değil de al benden de o kadar...
    Eve götürürüz pozu sonra herif çıkar gördünüz gücümüzü bir daha vururlarsa mahvederiz falan der geçiştirir...
    Yok götürmeyiz, başka der...
    Bakalım artık bende kaparım herhalde...

5. Zülfü hocam neden böyle oldu? Takip edemedim.

Çareyi uzun süre önce anladım ve uygulamaya çalışıyorum. Düşük kaldıraç ve para yönetimi. Bımaş ve şişeden içerdeyim ama zarar yüzde 2 bike değil. Kaldıraç ikiden biraz fazla. Gerginlik yaratmadı bile..

6. Akşam pastasını çok merak ediyorum...

Bugün çok şortçu birikmiştir çok...

Önünde bir tek 139.900 kaldı orayı da gaplı aldı mı şortların daha çekeceği var...

Piyasa 139.400 ü kırınca dedim herhalde düşer ama geri döndürdüler

Düşmeye hic niyeti yoktu. Benim de kayıp feci.

Berbat bir gün saglık olsun.

Bütün pozları kapattım.

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Zülfü hocam neden böyle oldu? Takip edemedim.

Çareyi uzun süre önce anladım ve uygulamaya çalışıyorum. Düşük kaldıraç ve para yönetimi. Bımaş ve şişeden içerdeyim ama zarar yüzde 2 bike değil. Kaldıraç ikiden biraz fazla. Gerginlik yaratmadı bile..
    Dün ve Bugün sistem dışına çıkarak işlem yaptım... Dün kurtulduk ama bugün stop yapmayınca bitirdi beni...

Bilmek yetmiyor uygulamak lazım... SİSTEM ve DİSİPLİN dışına cıkınca gerekli cezayı kesti..

Sayfa 453/808 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •