Arkadaşlar ingbankta hiç hesabim yok internet üzerinden başvurarak sadece e turuncu hesap actirabilirmiyim kaç güne açılır.Birde en hizli sekilde e turuncu hesap açılışı için subeden basvurumu yoksa internet üzerinden mi başvuru yapmak gerekiyor.
Arkadaşlar ingbankta hiç hesabim yok internet üzerinden başvurarak sadece e turuncu hesap actirabilirmiyim kaç güne açılır.Birde en hizli sekilde e turuncu hesap açılışı için subeden basvurumu yoksa internet üzerinden mi başvuru yapmak gerekiyor.
Tbank ve odea arandi sadece oran soruldu pazarliksiz 100 k icin tbank 14.20 odea 14,10 dendi
İnternetten turuncuya basvuru formunu doldurunca hemen mustrei no ve sifre veriyormu subeye gidip mi almak gerekiyor?
15-20 mayıs bürüt 15,50-16,75 olacağını tahmin ediyorum, zaten büyük paraya bürüt 15 in verildiğini BTv demişti ,şu an GLP üzerinde stopaj 14,41 , stopajsız 12,25 central bank-to-banks , mevduat ilgi alanım değil, daha çok parite şu an ilgi alanımda, %100 bir diğeri likit fonlar, likit fonda 15 gün beklenirse , 0,04 ve 0,05 günlük kazanç zaten %13-%13,50 olabilir, ilgili likit fonları bulmak lazım. Likit fonlar üzerinde 4-5 saat çalışma yapmak lazım ben dahil kimsede yapmaz , bu arada GLP 2 yıl kadar çıkışını sürdürür, etki enflasyon,'' ekonomide yadsınmaz gerçeklik kanunu'' örnekleyelim; Arjantin'de enflasyon %6 , GLP 12, Rusya'da enflasyon 5,5 GLP 10,50-11,00 , hemen hemen 2x denge fiyatı , bizde enflasyon/glp fiyatlaması yanlış, enflasyon gerçekte 12 değil an itibarı ile 6,75 olmalı. çünkü glp 12,75![]()
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
13,50 ICBC devamke 35 G
Şahsi fikrime göre GLP politika faizi olarak algılanamaz, zira GLP günlük değiştirilebilir bir faiz oranı, Örneğin arjantin'in politika faizi 12 olsun , bizim politika faizimizin aynı etkide yani 12 etkisinde olması için GLP nin en az 14-15 olması gerekir.
Aslında bunu likit fon ile mevduat gibi karşılaştırabiliriz. Mevduata 14.5 alırsınız çünkü 1 ay karar değiştiremezsiniz, ama hayır ben günlük karar değiştirme lüksü istiyorum derseniz piyasa size o lüksü de *ücreti karşılığında* sunar ve size der ki al sana likit fon her gün kararını değiştirebilirsin ama faizi 12.5 yani 2 puan daha düşük.
tcmb şu anda sadece GLP enstrumanını kullanmakla bu lüks enstrumanı bedelini de ödemek kaydıyla kullanıyor.
De facto politika faizi= GLP - 2 puan.
Yani 12.25 lik bir GLP efektif olarak 10.25 lik bir politika faizi etkisi gösteriyor olabilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri