8.5762
basıyor gaza yine
8.5762
basıyor gaza yine
Normaldir, bir yandan ABD-AB tazyik, diğer yandan Rusya-Çin tazyik devam ediyor.
Tazyik konusunu açayım en iyisi. Adamın biri eczaneye gidiyor. Prezervatifler kulanım sırasında hep parçalandığı için, en kalın ve sağlam prezervatifi istiyor. Bir süre sonra bitkin ve perişan halde tekrar eczaneye geliyor. Eczacı, 'memnun kaldınız mı' diye sorunca, adam
- Valla prezervatif çok sağlam, parçalanmadı ama
"sağ billur tazyik, sol billur tazyik, alet bum"
demiş.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama baş reyiz iyi geçti demişti görüşme için. Niye böyle oldu şimdi?![]()
Demekki öyle değilmiş,adam demokrasiden insan haklarından bahsediyor bizimkinin kulakları tıkalı duymuyor galiba,önce sen içeriyi düzelt,en azından masumların hakaret davasını afet,içeride yatan masumlarıda afet,zaten esas elebaşları sırıtarak ortada gezeliyorlar,en önemlisi yargı,onu özgür bırakması lazım,atadığı adamları geri çeksin,bide demokrasi araç demişti,özür dilemesi lazım kandırıldım diye vs-vs uzar gider,bunları yapmazsa bu ortamda tek zırnık para gelmez ülkeye,bunlar yapılmazsa dövizde alır başını gider.piyasa güven ister.
İBB Kanal İstanbul şantiyesini durdurdu, bölgeye jandarma sevk edildi
https://tele1.com.tr/ibb-kanal-istan...edildi-413911/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Alıntı :
İllere göre aşılama oranları
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: Ocak-Mayıs faiz dışı dengesi, mali disiplin politikalarını kararlılıkla sürdürdüğümüzü gösteriyor. Dün açıklanan cari açık verisi, iyileşme patikasında olduğumuzu işaret ediyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri