Sayfa 453/1002 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

9 aylık bilançolar :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Eski Başkanı Naci Ağbal, Hazine ve Maliye Bakanlığında bakanlık müşaviri olarak görevlendirildi. Naci Ağbal, 20 Mart 2021 tarihinde TCMB Başkanlığı görevinden alınmıştı
    Baktılar gemi büyük yara aldı,akitçiden fayda yok bunu ilave yaptılar,onun yerinde olsaydım kabul etmezdim.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Baktılar gemi büyük yara aldı,akitçiden fayda yok bunu ilave yaptılar,onun yerinde olsaydım kabul etmezdim.
    Müşavirlik gibi yağlı bir görev var mı? Maaş+makam+prestij+sosyal imkanlar. Karşılığında da sıfır iş.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    İthal dön fiyatlarına bakınca hakkaten hayat çok pahalı Türkiye. de.
    Haydi bir kaset koy da şöyle bir neşelenelim Semra hanımdan öncesinde de sonrasında da aktörler değişir oyun hep aynı. Expansion compression arasında git gel memleket GAZİ sonrası . Ne Batar ne çıkar aradaki volatiliteden birileri kazançli çıkar.

Bir köprü gibidir sırtında hayat taşır. Saltanat sürerken içinde acı taşır. Hayat o köprüden binbir kılıkta geçer. Yollara hem sevgi hem de acıyı döker.

16-22 Ekim'de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayıları açıklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kasım ayında atandığı Merkez Bankası Başkanlığı görevinden 4 ay sonra alınan Naci Ağbal, mevcut uygulama ile Hazine ve Maliye Bakanlığı müşaviri oldu. Bu durumu, Ağbal'ın sosyal medya hesabındaki unvanını “Hazine ve Maliye Bakanlığı Müşaviri” olarak değiştirmesi ile fark eden piyasalar, "kamuda yeni aktif bir görev" fiyatlamasına geçti.

ABD ve Avrupa ile gerilimin ortadan kalkması TL'ye pozitif yansırken, "Naci Ağbal kamuda yeniden göreve başlamış" fiyatlamasıyla kurda düşüş görece hız kazandı. Dolar/TL gün içi gördüğü en yüksek seviye olan 9,56’lardan 9,46 seviyelerine kadar indi.

Ancak Ağbal'a ilişkin durumun rutin bir uygulama olduğunun anlaşılması sonrasında kur yeniden 9,53 seviyelerine geldi.

7. 1 ton komur asgari ucreti gecmis.

Allah bu ulusu soguktan korusun.

8. Post

Doğal gaz var? O da pahalı olmaz derseniz alternatif olarak tezek* var!
    *Fiyatı hakkında bilgim yoktur.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 453/1002 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •