Sayfa 453/993 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. 2015 te evi ilk aldığımda kredim için ayda 1300 dolar ödüyordum şu an 150 dolar
    Dün de araç kredisi çektim tam 950 dolar.bakalım 6 ay sonra yarı yarıya düşecek mi.şu esnaf kredisi vs çıksın çekebileceğim tüm kredileri çekeceğim.1900 findeksle isterlerse vermesinler.

2.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Sencer solakoglu: "dolar sabit kalirsa yılbaşına kadar süt ürünlerine
    %70-100 zam tahmin ediyorum" didi. (2000 baş hayvan yeti$tiren gunde 40bin litre süt alan adamı kale almak lazım)
    Sencer Çolakoğlu, patron adam . zaten güçlüler, örgütlüler hükümete her kanaldan seslerini duyurmakta , istediklerini almaktadır. Olan sıradan örgütsüz vatandaşa oluyor. Sendikalar, STK lar hikaye. Vatandaş başı kesik tavuk gibi savruluyor. Medya patronları holding sahibi olduğundan tüketimi körüklüyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...eldi-15355301/

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuruyla ilgili şaşkınlık yaratan bir çıkış geldi. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyona bağlayan Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarmasıyla kurun 7-8 liralara düşeceğini belirtti.
    Üffff.. Gene başladılar...

ozaman kapatın fiziki işlemleri.. Full banka zorunlu olsun..
    büfecilerin ne yapacağını görelim.
    Memento mori

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...eldi-15355301/

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuruyla ilgili şaşkınlık yaratan bir çıkış geldi. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyona bağlayan Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarmasıyla kurun 7-8 liralara düşeceğini belirtti.
    Halamında şeyi olsa Amcam olurdu...

5.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Sencer Çolakoğlu, patron adam . zaten güçlüler, örgütlüler hükümete her kanaldan seslerini duyurmakta , istediklerini almaktadır. Olan sıradan örgütsüz vatandaşa oluyor. Sendikalar, STK lar hikaye. Vatandaş başı kesik tavuk gibi savruluyor. Medya patronları holding sahibi olduğundan tüketimi körüklüyorlar.
    Abim bana da neredeyse maaşımın iki katı ödemesi olan kredi verdiler çok garip geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Sencer solakoglu: "dolar sabit kalirsa yılbaşına kadar süt ürünlerine
    %70-100 zam tahmin ediyorum" didi. (2000 baş hayvan yeti$tiren gunde 40bin litre süt alan adamı kale almak lazım)
    Onu ben kurban da dedim. Kurbanda çoğu süt ineği kesildi. Öyle büyük yem için Kredi çekme imkanı olmayanlar ineği doyuracak sermayeye sahip değil. Birde yem çok artabilir bunun riskini alamaz. Seçime kadar et süt yumurta fiyatları uçar

7. Ağustos itibariyle, ağırlığı kredi borcu olmak üzere son bir yılda ödeme yükümlülüğünü vadesinde yerine getiremeyen bireysel kredi ve kredi kartı borçlularına 516 bin kişi daha eklendi ve sayı 4 milyon 160 bine ulaştı.

Dünya Gazetesi yazarı Şebnem Turhan, ağustos itibariyle bireysel kredi ve kredi kartı borcunu ödememiş gerçek kişi sayısı 1 milyon 91 milyona ulaştığını ve yılın 8 ayında geçen yıl borcundan dolayı takibe düşenlerin yüzde 65'ine ulaşılmış olduğunu aktardı.

2022 nin ilk 8 ayı itibariyle bireysel kredi borcunu ödememiş gerçek kişilerden borcu devam etmekte olan kişi sayısı 3 milyon 48 bin 104 kişi oldu. Bireysel kredi kartı borcunu ödememiş gerçek kişilerden borcu devam etmekte olan kişi sayısı da 2 milyon 725 bin 288 olarak hesaplandı.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...-yuzde-1695881

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2015 te evi ilk aldığımda kredim için ayda 1300 dolar ödüyordum şu an 150 dolar
    Dün de araç kredisi çektim tam 950 dolar.bakalım 6 ay sonra yarı yarıya düşecek mi.şu esnaf kredisi vs çıksın çekebileceğim tüm kredileri çekeceğim.1900 findeksle isterlerse vermesinler.
    Ev kredisini kaç ay ve kaç oranla çekmiştin?

Benimki 2017 de dolar bazında 1/5 ine düşmüş.

Yoksa sen 0,64 faizli krediyi mi yakaladın.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 453/993 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •