Sayfa 454/639 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. göz altından çıkması için ne gerekiyorsa o yapılmalı, vizyon sahibi yönetim lazım piyasaya tecrübesi olan kriz yönetimini bilen yukarı da daha önce anlatılan gayrimenkul den yeni iş anlaşmaları na varıncaya kadar tüm fırsatlar en etkin ve verimli şekilde planlaması yapılmalı ve uygulama ya konmalı.
    bu haberlerde heba edilmemeli iyice sağlam bir hisse geri alımı ile desteklenmelidir kağıt 1 i geçene kadar destek lenirse sonra yeni alıcısı olacaktır.
    2018 de başlayacak borç geri ödemesine borsa desteği olmadan girilmemelidir.
    faiz banka borcuna asla girmezler umarım bundan sonra

2. umut garibin ekmeği.......ya bu şirket 2yıldır yaptığı hangi genel kurul kararını uyguladı ki. KARAPAZZZZZZZZZZZZ

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Seddulbahir hocam yoksa sendemi sattin gittin terkettin buraları....
    Bu kadar zararla mı?Mümkün değil hocam.Ümit Deniz'in izahatını beğenmedim ama paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Alacağın tahsilinin imkânsız hale gelmesi için öncelikle dava/icra safhasının başlatılmış olması ve dava/icra süreci sonunda alacağın tahsilinin imkânsız olduğuna ilişkin bir hüküm verilmiş olması şarttır.
    Bunlar yapılmadan alacağın tahsilinin imkânsız olduğu söyleniyorsa,bu paranın grup ortaklarınca batırılmış olduğu sonucuna varabiliriz.Nitekim Doruk 2016 bilançosunda 185 milyon alıcılar hesabına,185 milyon da satıcılar hesabına kayıt yapılarak muhasebe hilesine başvurulmuştur.Gerek Akpaz'ın alacağına faiz işletmemesinin,gerekse de Doruk'un finansman niteliğindeki borcunu alıcılar/satıcılar hesabında göstermesinin;hiçbir haklı sebebi bulunmamaktadır.Her iki şirketin hesap ve işlemlerine sirayet edecek bir vergi incelemesi sonucunda,Ümit Deniz'in yapmış olduğu izahatın geçerliliği olmayacaktır.
    Şirketin içinde bulunduğu zor durum nedeniyle,mecburi olarak bu tarz yollara başvurulduğunu anlayabiliyoruz.Ancak bu krizden çıkmak için somut bazı adımların atılması gerekmezmiydi,hele ki banka faizi ödenmeyen şu dönemde?2017 yılının ilk yarısında bir tane dahi iş bağlantısı yapılmamışken,ikinci yarı için nasıl ümit besleyebiliriz?

4. arkadaşlar dün elimdekiliri verdim, belki kısa zaman sonra tekrar görüşürüzz..herkese sabır ve bol kazanç dilerimm

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Vallahi de tillahi de sattım. Kuş gibi hafifledim.herkesin kendi kararı ama benhiç pişman değilim..
     Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    arkadaşlar dün elimdekiliri verdim, belki kısa zaman sonra tekrar görüşürüzz..herkese sabır ve bol kazanç dilerimm
    Hayırlısı olsun usta Allah gönlüne göre versin... Seni royal başlığında görüyorum inşallah orada yüzün güler...

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun usta Allah gönlüne göre versin... Seni royal başlığında görüyorum inşallah orada yüzün güler...
    umarım, yakın zamanda tekrar görüşecez, hepimizin yüzü güler umarımm kendine iyi bakk

7.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    umarım, yakın zamanda tekrar görüşecez, hepimizin yüzü güler umarımm kendine iyi bakk
    Inşallah burada görüşür güzel bir ayrılık yaparız

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Inşallah burada görüşür güzel bir ayrılık yaparız
    umarım..burasıda şenlenecek ama ne zamann.. az kaldı

Sayfa 454/639 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz