Sayfa 454/948 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Teknik bilgisi olan bir ortak olsa da yorumlasa şu grafiği. Ben baktığımda 2.22 den bu yana koruduğu saatlik kanal alt çizgisini aşağı yönlü kırmış durumda. Saatlikte yeni bir trend arayışında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, arkadaşlar diyor ki, teknik olgunlaşmamış, ne dersiniz abi?
    CEVAP:
    -Size daha önce de söyledim, yemişim tekniğini.
    SORU:
    -Niçin öyle diyorsunuz abi,
    CEVAP:
    -Gözlerinizi açın biraz, alacak kağıt mı var.
    SORU:
    -Ama teknik bu abi.
    CEVAP:
    -Zorla aldıracak halimiz yok, niyetimiz sadece hatırlatmak, ayrıca para tekniği bozar, birazdan iş yatırım abi veya meri teyze ile kuzen yatırım finans gelir 2.70 i kaldırır, o zaman görürsünüz tekniğin çizgisini.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Teknik bilgisi olan bir ortak olsa da yorumlasa şu grafiği. Ben baktığımda 2.22 den bu yana koruduğu saatlik kanal alt çizgisini aşağı yönlü kırmış durumda. Saatlikte yeni bir trend arayışında.
    Aşağı hareketlere temeli izin vermeyecektir , temel tekniği bozar,,,,,(ÇİZER )YTD

4. 263 ten destek attim

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, arkadaşlar diyor ki, teknik olgunlaşmamış, ne dersiniz abi?
    CEVAP:
    -Size daha önce de söyledim, yemişim tekniğini.
    SORU:
    -Niçin öyle diyorsunuz abi,
    CEVAP:
    -Gözlerinizi açın biraz, alacak kağıt mı var.
    SORU:
    -Ama teknik bu abi.
    CEVAP:
    -Zorla aldıracak halimiz yok, niyetimiz sadece hatırlatmak, ayrıca para tekniği bozar, birazdan iş yatırım abi veya meri teyze gelir 2.70 i kaldırır, o zaman görürsünüz tekniğin çizgisini.
    Tekniği de fena durmuyor sn. izci. Herşey 2.73 seviyesinin üzerinde tutunması, 2.93 ü geçmesi ve en önemlisi de 3.1 seviyelerinin üzerde kapanış yapmasıyla başlayacaktır. Bu arada 2.48 seviyelerine kadar çekilme olsa dahi bu grafiği bozmaz da der!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!

6.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Tekniği de fena durmuyor sn. izci. Herşey 2.73 seviyesinin üzerinde tutunması, 2.93 ü geçmesi ve en önemlisi de 3.1 seviyelerinin üzerde kapanış yapmasıyla başlayacaktır. Bu arada 2.48 seviyelerine kadar çekilme olsa dahi bu grafiği bozmaz da der!

Hocam sizi son günlerde burada daha çok görmeye başladık. Derim ve Asuzu da son 1 aydır yaptıgınız analızler nokta atısı gıbıydı. Silvr'da da uzun soluklu paylasımlarınızı beklıyorum kendı adıma.

Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku

Sn. Borsamagduru isminiz ilginç olmuş...Mağduriyet nereden acaba?Kapalı tahtalardan mı yoksa herhangi bir hisseden mi?Ya da herhangi bir mağduriyet olmadan öyle mi koydunuz?...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 454/948 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •