Sayfa 454/538 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by pusat16 Yazıyı Oku
    30000 lot eridi. Bişeyler olabilir... Ytd
    Adam barikat kurmuş 2.50 ve sonrasına. Sımsıkı taş gibiyim diyor resmen...

2. Sanki çok kar ettide isyatirim satıyor.halka arzı 550 olan senedin geldiği duruma bak.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Pastayı paylaşabilecek varmi

4. iş yatırım patron hisseleridir cep to cep yapıyor satan yok bir yandan satış yazıyor öte yandan alış giriyor arada küçüklerde malı teslim ederse onlarıda topluyor istese tavan tavan götürecek güce sahip ama ucuzdan toplamak varken önce onları toplayacak satıcı gelmeyince biraz tekni olara yukarı yapıp topluyor.hedef büyük burda yazamam bilen biliyor aşagıda verse hepsi sunii hareketler Y:T:D

5.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Pastayı paylaşabilecek varmi

Ben hala resim atmayı beceremedim. resim atarak gösterebilirseniz gönderirim.

6. msgyo da çok kastın be oğlum. yeter artık git te işimize bakalım.
    bu kadar kasmak ta niye ki. atı alan üsküdarı geçti
    hadi yükselişlere başla artık ta biz sana güvenen ky leri de sevindir gayri artık

7. Üçgenin sonuna gelmiş 2,80 demesi yapabilir.

YTD. Kendi acemice çizimimdir.

Selâm arkadaşlar. Az önce ege perlaya gittim.Ege perlanın ilk 3 katı avm olduğundan çok etkileyiciydi. Oradanda 100m uzaklıktaki mistrale uğradım. Mistralin ofis bölümümün alt katlarındaki işyerleri halen daha faaliyete geçmemiş. Hepsi de,belki ön tarafta görmediğim varsa bilemem ama çoğu boş .Diğer gökdelenin altkatlarındaki işyerler dolu.ilk 11 katı four point adı verilen sheraton otele ait bir yer.Sahibi kim bilmiyorum, sormak aklıma gelmemişti.Satılıkdaireleri sordum.Haftasonu satış ofisi japalı dediler. Telefonnumaramı aldular
    ,pars günü bilgi vereceklermiş.otelin üst katları dairelermiş.Akşamleyin fotoğrafları gönderirim.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 454/538 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •