VİOP kapanış teorik fiyatın nerdeyse 500 puan üstüne çıkacak...
Adam resmen yarın artı gap yapacam diye bağırıyor...
VİOP kapanış teorik fiyatın nerdeyse 500 puan üstüne çıkacak...
Adam resmen yarın artı gap yapacam diye bağırıyor...
Trump çıkmadan, ben kapatamadım büyük kısmını...
Verge demeli yarın GAP diye bağırmış...
Emirleri verip acilen çıkmam gerekti...
Kısmet artık yarın da bi bu kadar gider herhalde...
bence yarın çok gitmemeli çünkü bu beklentiyi satın aldı piyasa.. hatta bir miktar gevşeyip oturmalı yataya
Pasta beklediğimin çok aksine oluşmuş...
Şort açanların çoğu kapanışa doğru kapanmış sanki...
Yarın her iki yön için de temkinli olmak lazım...
Açılışta bir panik havası olacağı kesin gibi...
Belki karmaşadan yararlanılıp 300-500 puan tırtıklanabilir...
Ama yarın ne olursa olsun 140.600' den önce şort açmayı düşünmüyorum...
Yarın en az 1200-1500 GAP’la başlar... bugünden de 300-400 vereceği var... Yani 1.3-1.5% arası açar bence...
Başa gelen çekilir... Kapatacaktım ama yetişemedim...
Bu arada yan tarafta ne kadar süzme tipler var... sırf bu yüzden orada yazmıyorum ama okuyunca insanın nevri dönüyor...
Dolara ne yaptılar öyle...
Bi ara yazmıştım dolar 5.94 üzerinde kalmadıkça bakmam diye...
Bunca gelişmeye rağmen 5.94 üzerinde 8 gün kalabildi...
Her ne kadar 5-10 kuruş volatilitesi olan bir enstrümanı yorumlamayı saçma bulsam da...
Dolar hemen 5.92' nin üstüne attı attı, atamazsa 5.81 yolculuğu başlar...
Yarın ne olur inan kestiremiyorum, flat olmanın avantajı burda; görerek oynama imkanın oluyor...
Açılışta senin kadar abartı bir gap beklemiyorum VİOP için maks 140.500-600 gibi bir beklentim var...
Ben halen düzeltme içinde olduğumuzu düşünüyorum, bu görüşümün değişmesi için de U100 114 bini geçip üstünde kalıcı olmamız gerekiyor...
114 üzerine kalıcı olarak atmadan yön konusunu kestirmek zor...
lütfen ciddiye alın ....bu namussuz salsa bile yine yeniden diyorum 138600 üstünde yüzzde 4 gitme ihtimali var 2019 yılında aynı yöne 4 tersi yöne 4 toplamda 8 hareket etti
kullandığım algo öyle bir nokta atış yapmış ki pala oradan çevirmiş..neresi orası 139075....
ortalamalar yataya sarmış 5 dakikalıkta ilk hedef geriden gelen trend direnç olacak şekilde çalışır ise 140525 den başlayıp zaten buraları gaplı geçer... 140525 hedef demez isek egale eder isek ilk hedefi 141925 şeklinde hız kazanır...
bu algo hesaplamada 141100 üstü kalıcık ta boğa piyasasını korur..
DİKKATLİ OLUNUZ DİYE YAZIYORUM ...herhangi bir iddiam ya da hırısım yok...teşekkürler
Yer İmleri