Sayfa 454/985 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu sıralar hala insanlar bocalıyor, fakirleştiğini bence daha hissetmedi.

Psikolojik olarak da henüz virüs nedeni ile intihar haberi duymadık..
    duyurmazlar çünkü...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yanlışın var. Kuluçka süresi 4 - 7 gün, en uzun bilinen 11 gün 14 gün sadece güvenlik için telâffuz edilen bir rakam. Cuma nin etkisi çoktan bitti.
    5,5 gün ortalama süre 14 gün max kuluçka.. Çoktan bitti mi şimdilik erken.. Ama hala corona vakalarının borsaya olumlu yada olumsuz etkisi olur diyen benim için taşdevrinde kalmıştır bu yeni çağ başlangıcında..

3.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    kene gibi yapıştık
    Bu kadar kısık ateşte pişirdiği yeterli olması lazım, biraz daha pişirirsen altı yanacak, bence danayı keselim mundar gitmesin
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    ya dayı sen 124 de de düşmez diyordun 82 de de düşmez burada da düşmez dıyorsun
    50 bin puan düşmüş 1 ayda hala longlar kazanmış hisseciler full karda forumda çok ilginç
    Dünyanın binbir hali var yanıldım 116 binde stop oldum.. Ama dünyanın en güçlü borsasıyız 1 ayda kayıplarını geri aldı endeks çoğu kağıtta.. Kabul edeceksiniz 19 martta da 81900 dip dedim mala, longa girdim sizde elinde sonunda kabulleneceksiniz

5. bugunde boyle gectı daha bı hareket olmaz 116800 ustunde tutmak ıstedı basardı.........
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Forumda dusecek demek yasaklansin.

7. borsalara ikinci dalga gelecek bence bizim borsa için swap anlaşmasından sonra başlarlar bence
    olağanüstü bir enkaz var tüm dünyada
    turizm sektöründe çalışan bir arkadaş varsa yapılan iptaller hakkında fikrimiz olurdu
    tahminim Avrupa dan bu sene 1 kişi gelmez

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yanlışın var. Kuluçka süresi 4 - 7 gün, en uzun bilinen 11 gün 14 gün sadece güvenlik için telâffuz edilen bir rakam. Cuma nin etkisi çoktan bitti.
    kuluçka olacak da.. etkisini gösterecek de... adam hastaneye gidecek de.. test sonucu çıkacak da... sonra da anons edilecek...

geçen cuma hasta olanların akşam 7'de ekrana yansıması en erken bugun olur, önümüzdeki 3-5 gün de devam eder... o da tabi göstereceklerse... 5500 vaka olsa ama birileri laf edecek diye 4200 deseler kim bilecek...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 454/985 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •