Sayfa 454/1002 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Aydın'da koronavirüs testi pozitif çıkan ve evde izole olması gereken şahıs dışarıda olduğu tespit edilince kurallarına aykırı davrandığı için yurda yerleştirdi. Ancak akşam saatlerinde virüslü şahsın yurttan da firara ettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri her yerde Faruk O. isimli şahsı arıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, halen görevde olan 26 öğretmen gözaltına alındı. / Milliyet

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

herkese selamlar...

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Fıtch: Tl'deki baskı, enflasyon ve düşük rezervler, faiz artırımı ihtimalini artırıyor - bloomberg ht

fıtch: Düşük rezervler ve dış finansamn ihtiyacı “zayıf nokta” olmayı sürdürüyor- bloomberg ht

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Vakayı bilmedikten sonra

Kimi arasam bir yakını kovid.

Lan ne yalancıymış bu islamcılar

Pes yahu.

Hala hazmedemiyorum algılayamıyorum.

Bu kadar yalan ve iftirayı.
    Yahu 10 dairelik oturduğum apartmanda 2 daire karantinada, yaşadığım yer 70 bin nüfuslu bunu büyük şehirlere kıyaslayın artık, burası bir vakaysa oraların kalabalıktan beş vaka olması lâzım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Trump’in önde olduğu Georgia’da fark 700’un altına düştü

Dünden: Kurun bu kadar yükselmesine rağmen Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatları geçen hafta 2,91 milyar dolar arttı (1,89 gerçek kişiler ve 1,03 tüzel kişiler)ve toplam 221 milyar dolar oldu.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 454/1002 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •