Sayfa 454/993 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Her iki lambadan birini, hatta 3 lambadan ikisini söndürsen zerre fark etmeyecek, yazıktır ..
    Güneş doğmasına ragmen bazen sokak lambalari yanmaya devam ediyor, koca şehirdeki tüm lambalar, ayıptır..
    Ayrica Çöpe ekmek birakan bir millet iflah olmaz,
    1 ekmek yetmez diyen 2 ekmek aliyor sonra kalanı malesef herkes degerlendirmiyor, bir kısım bayatlatip ziyan ediyor, ekmegin gramajini yariya düşür tabi fiyatini da o oranda, çok mu zor? 200gr lik 2 ekmek yerine 100grlik 3 ekmek alsın mesela
    Çoktan yapacaklardı onu ama, teçhizatlar 200 gr. altında ekmek yapamıyormuş, haberlerin yalancısıyım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Belediye işi büyütmüş çayla kaşarlı sandöviçe geçmiş . Büfede dağıtıyor

Ama soğuktaki kuyruğu görünce insanın yüreği burkuluyor .

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Belediye işi büyütmüş çayla kaşarlı sandöviçe geçmiş . Büfede dağıtıyor

Ama soğuktaki kuyruğu görünce insanın yüreği burkuluyor .
    O kuyruklarda da bir sürü iki ayaklı var, ihtiyacı olan insanlarımızı tenzih ederek söylüyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Petrol fiyatlarını bahane ederek benzini 6.5 den 20 çekenler petrol fiyatları inerken neden kaplumbağa gibi hareket ediyor..Bu mazot fiyatlarıyla millet nasıl meyve sebze alacak...Allah dar gelirliye yardım etsin diyeceğim ama adamların oy deposuda maalesef o dar gelirlilerden oluşuyor...

Neyse hakkımızda hayırlısı
    Aynen dikkat çekici unsur,petrol fiatları çıkarken sanki o gün alınmış rafine edilmiş piyasaya sürülmüş gibi gün aşırı zamlar,şimdi 20 dolardan fazla düştüğü halde tık indirim yok,yani fırsatçı diye marketleri vs yerleri ifşa ederek baskın yapacam diye veryansın edenlerin esas fırsatçı olduğu ortaya çıktı,seçimde nasıl oy alacaklar merak ediyorum,ben %15 bile zor diyorum,yani 7 hazirandan çok kötü olacaklar,her türlü tuzak kursalar bile tuzağa kendileri yakalanacaktır

5. devletin son 2 ayda ki vergi ve zam gelirleri mecburidir.cunku artik zorunlu giderleri hazine karsilayamiyor.gelir gider dengesi bozuldu.ne bekliyorsunuz 10 liraya benzin mi alsin millet.birazda gercekci olmak lazim.

hatta ek bir gelir kapisi daha aciklayayim.

akaryakitta kdv yi dusurup otv yi artirsinlar.

sirketler kdv gideri gosterip bir de iade alamasin :D

demin bu ay ki evraklari hazirliyordum,bir bakiyorum 2000 tl market alisverisinde 20 tl kdv.herseyi attim cope.bir akaryakit kaldi dise dokunur iade aldigimiz.onunda kalkmasini bekliyorum acikcasi.

6. Bu gece motorinde 2,38 tl indirim yapıldı. Epgis haber vermiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aynen dikkat çekici unsur,petrol fiatları çıkarken sanki o gün alınmış rafine edilmiş piyasaya sürülmüş gibi gün aşırı zamlar,şimdi 20 dolardan fazla düştüğü halde tık indirim yok,yani fırsatçı diye marketleri vs yerleri ifşa ederek baskın yapacam diye veryansın edenlerin esas fırsatçı olduğu ortaya çıktı,seçimde nasıl oy alacaklar merak ediyorum,ben %15 bile zor diyorum,yani 7 hazirandan çok kötü olacaklar,her türlü tuzak kursalar bile tuzağa kendileri yakalanacaktır
    sanki daha zam gelmeliydi ama epdk engelledi vs. diodu epgis hatta bi mahkemelik durumlar vardı bazı istasyonlar zarar ediyoruz diye de kapatmıştı tükkanı.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    devletin son 2 ayda ki vergi ve zam gelirleri mecburidir.cunku artik zorunlu giderleri hazine karsilayamiyor.gelir gider dengesi bozuldu.ne bekliyorsunuz 10 liraya benzin mi alsin millet.birazda gercekci olmak lazim.

hatta ek bir gelir kapisi daha aciklayayim.

akaryakitta kdv yi dusurup otv yi artirsinlar.

sirketler kdv gideri gosterip bir de iade alamasin :D

demin bu ay ki evraklari hazirliyordum,bir bakiyorum 2000 tl market alisverisinde 20 tl kdv.herseyi attim cope.bir akaryakit kaldi dise dokunur iade aldigimiz.onunda kalkmasini bekliyorum acikcasi.
    ben en çok trt payına kılım bi onu özelleştirmiolar zaten , artık elektrikten almıyolar sanırım ama tv, cep tel vs. onlarda var sanki

erdal bakkal diyordu ben izlemiyorum ki niye oduyorum

Sayfa 454/993 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •