Valla artı 3 açınca projemden vazgeçtim , olağan üstü bir durum var [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla artı 3 açınca projemden vazgeçtim , olağan üstü bir durum var [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ASELSAN yabancı oranı 6 Haziran % 24,02. 5 Haziran 2023 % 23,49.
Fark % 0,53. Hisse kapanış 54,30 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
53 -54 bandı dolardaki agrasif yükseliş ile değişti malesef. Artık 60 üstü kapanışlar sonra 65 daha sonrada 70 dirençleri oluştu. Hisse aptal bir modda idi, artık çok daha fazla aptala baplayacak gibi görünüyor malesef. Artık benden bu kadar uzun vadelidr kısa vadelide düşünemeyeceğim. Yönetimin anlayışıda değişmeyeceğine göre ısrar etmenin bir anlamı yok. Kalanlara bol kazançlar dilerim
ASELSAN yabancı oranı 6 Haziran % 24,02. 7 Haziran 2023 % 23,86.
Fark % -0,16. Hisse kapanış 54,30 TL (Kaynak İş Yatırım).
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
ne dedisek o .Sayın Şimşek tuik rakamlarının arkasında düzeltiyorum diyecek havası şimdiden yayıldı ilk yansıma borsadan çöküş.vergiyi tabana yaymak , şeffaflık , akılcı mali politika demeçleri sonunda tuik rakamları.samimiyet ne yazıkki ekonomide genel başlangıç.tuik rakamlarına göre şimdi eflasyon düşüyor diyecek.tuikleme yani.o zaman sayın nebatinin ne günahı vardı .gerçek bir mücize lsaydışu an borsa 6 bini geçerdi.büyük para yön vericiler farkında sayın Şimşekte tuikçi çıktı.sonu hüzran şimdiden güven hızla kayboluyor güven den ziyade aslında GAZ demek lazım .gaz buraya kadar .altına devam .
Yer İmleri