Sayfa 454/682 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Kısacası almayın kardeşim bu itin kağıtlarını zararda olanlara sözüm yok ..
    Ama girecekler 10 defa dusunsun

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by YUSUFUM01 Yazıyı Oku
    Kısacası almayın kardeşim bu itin kağıtlarını zararda olanlara sözüm yok ..
    Ama girecekler 10 defa dusunsun

sayın yusuf çok çok haklisin, zararda olanlara beklemekten başka çare yok, ancak yeni girecekler dediğinde sonuna kadar haklisin girmesinler

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    sayın yusuf çok çok haklisin, zararda olanlara beklemekten başka çare yok, ancak yeni girecekler dediğinde sonuna kadar haklisin girmesinler
    Sayın traderx5 bir iki gündür görünmeyince burayı bıraktınız sandım, bu hafta için hissede bir öngörünüz var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by YUSUFUM01 Yazıyı Oku
    Adamda alkol uyuşturucu kumar hepsi var ...
    Borsada milletin parasını çal çırp dolandırıcılığın duzenbazligin herturlusunu yap...
    Sonra twet at Allah Kitap Peygamber cuma mesajları.

Borsadan dolandirdigi paraların bir kısmıyla cami kuran kursu yap nasıl bir ruh haliyse bu...

Bu kadar olur lan ...

Öyle bir adam mı?emin misiniz?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by YUSUFUM01 Yazıyı Oku
    Adamda alkol uyuşturucu kumar hepsi var ...
    Borsada milletin parasını çal çırp dolandırıcılığın duzenbazligin herturlusunu yap...
    Sonra twet at Allah Kitap Peygamber cuma mesajları.

Borsadan dolandirdigi paraların bir kısmıyla cami kuran kursu yap nasıl bir ruh haliyse bu...

Bu kadar olur lan ...

Şu soruyu da sormak lazım...Bütün bunlara KİM izin veriyor...?

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ali ay Yazıyı Oku
    Sayın traderx5 bir iki gündür görünmeyince burayı bıraktınız sandım, bu hafta için hissede bir öngörünüz var mı?
    bayramda tesisler iyi çalışacak önceden rezervasyonlar ve ödemeler yapıldı, ikinci çeyrekte büyük kısmı görünecek bunlar ikinci çeyrek bilanço bana gore iyi bir rakam gelir, birinci bu, ikincisi bu hisse 1,60 tl ile çıktığı 6 ay önceki yolculuğu 8,5 tl ile tavan yapıp döndü, hissenin 1,60 lardaki fiyatında endeks 80 binlerdeydi, simdi 100 bin, fark %25 bunu avtura orantilayinca, 1,60 +40 lira =2 lira eder. Zaten adamlar bedellide geri alimi 2,01 alırız demişler, dip noktası 2 tl bana göre, simdi 3lirayi nasıl geçer ona hesaplamak lazim, iste bu haftaki kapanista tesislerin ikici çeyrekteki performansi iyi olduğundan , bedelli olayı bana gore iyi bir olay artı yönleri çok, mesela edirneye büyük bir yatırım yapilacak, beklentisi olan bir hisse, bütün bunları birleştirince ben bu hafta belki biraz durgun 2,17 ile 2, 50 arasında hareket eder diyorum ancak önümüzdeki haftaya bayram sonrası agresif hareket edebilir diyorum...ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    bayramda tesisler iyi çalışacak önceden rezervasyonlar ve ödemeler yapıldı, ikinci çeyrekte büyük kısmı görünecek bunlar ikinci çeyrek bilanço bana gore iyi bir rakam gelir, birinci bu, ikincisi bu hisse 1,60 tl ile çıktığı 6 ay önceki yolculuğu 8,5 tl ile tavan yapıp döndü, hissenin 1,60 lardaki fiyatında endeks 80 binlerdeydi, simdi 100 bin, fark %25 bunu avtura orantilayinca, 1,60 +40 lira =2 lira eder. Zaten adamlar bedellide geri alimi 2,01 alırız demişler, dip noktası 2 tl bana göre, simdi 3lirayi nasıl geçer ona hesaplamak lazim, iste bu haftaki kapanista tesislerin ikici çeyrekteki performansi iyi olduğundan , bedelli olayı bana gore iyi bir olay artı yönleri çok, mesela edirneye büyük bir yatırım yapilacak, beklentisi olan bir hisse, bütün bunları birleştirince ben bu hafta belki biraz durgun 2,17 ile 2, 50 arasında hareket eder diyorum ancak önümüzdeki haftaya bayram sonrası agresif hareket edebilir diyorum...ytd.
    Cevabınız için teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Öyle bir adam mı?emin misiniz?
    Eksigi var fazlasi yok. Gezi olaylari oldugunda reise mektup yazip hapisten cikti. Sonra tum siyasi tasimalari metwor turizm ile bedava yapti. Mafya siyasetin en buyuk gucu oldu. Kabile ulkesinin dindar ve vatansever modelleri bunlardir.

Sayfa 454/682 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •