Sayfa 454/1006 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Orda kafiye yapıyım dedim,elimize yüzümüze bulaştı,olay başka yere everildi sv bahriyeli ,Afyon patlalamisti4 ,ondan ole oldu yaw,
    arada olur ..keyfine bak sıkıntı yok

2. Karar günü bugün mü acaba?

3. yahu abeyler herkes gergin herkes çatacak yer arıyor anlaşılan. biri grafik atar beklenti paylaşır yükselecek sanırım diye. okuduğunu anlamayan biri sizi gidi çöküşçü muhalifler diye müdahale eder. biri şehitlerimize rahmet ve sevgi der biri komiklik yapma der. biri anlık pozisyon paylaşır sen tradersın hemide sahte poz yazıyorsun diye fırça yer. biz ne ara saygıyı bu derece kaybettik dicem şimdi, bırak ulen geyikçi seni sana mı düştü şimdi bunları yazmak demeyin gari. hem geyik yapalım hem pozisyon, haber,grafik ve beklenti paylaşalım ne olmuş yani. bol şans abeyler.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim burası Ereğli yada Froto topiği değil.
    Karıştırdın sen gene...

Geyiğini oralarda yapmaya devam et lütfen... Abilerini yorma
    emre mathias dan özür dilemen gerekiyor iyi niyetli sormuş benim gibi sert olma o arkadaş mülayım birisi gibi duruyor bilgi istemiş ziyaaaaaaaaaaaaa olsa affetmem gömer geçerim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SBK davasında ABD'den adli yardım talebine cevap geldi. Yanıtta, taleplerin yerine getirilmesinin ABD'de süren yargılama üzerinde olumsuz bir etkiye sebep teşkil edeceği için ertelendiği ifade edildi.

xu030...

875900--876400 işaretlemesi yapar diyerekten... vadeli 9128xx ler üçün pusudayız... bakacaz

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emre mathias dan özür dilemen gerekiyor iyi niyetli sormuş benim gibi sert olma o arkadaş mülayım birisi gibi duruyor bilgi istemiş ziyaaaaaaaaaaaaa olsa affetmem gömer geçerim
    sindoma53 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    bu arada ziya kim abey ikinci oldu bu soru ama yanıt verdi isen ve ben kaçırdıysam da kusura kalma artık

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    yahu abeyler herkes gergin herkes çatacak yer arıyor anlaşılan. biri grafik atar beklenti paylaşır yükselecek sanırım diye. okuduğunu anlamayan biri sizi gidi çöküşçü muhalifler diye müdahale eder. biri şehitlerimize rahmet ve sevgi der biri komiklik yapma der. biri anlık pozisyon paylaşır sen tradersın hemide sahte poz yazıyorsun diye fırça yer. biz ne ara saygıyı bu derece kaybettik dicem şimdi, bırak ulen geyikçi seni sana mı düştü şimdi bunları yazmak demeyin gari. hem geyik yapalım hem pozisyon, haber,grafik ve beklenti paylaşalım ne olmuş yani. bol şans abeyler.
    ah abicim ah pazarlamacı oluyoruz , aracı kurum elemanı oluyoruz ,dünde ziyaaaaaaaaa iftirada bulundu Allah nasıl biliyorsa bunları öyle yapsın diyorum ama dediğin doğru kafası az basan adamlar bu kılçıklıyı yapıyor burada ama sorsan yalamış yutmuş borsayı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 454/1006 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •