Haber göndermişler yine. Biraz daha tahsilat yapılmış . Gayrimenkul işine daha net değinmişler. Ne dersiniz hisseye etkisi olur mu arkadaşlar???
Haber göndermişler yine. Biraz daha tahsilat yapılmış . Gayrimenkul işine daha net değinmişler. Ne dersiniz hisseye etkisi olur mu arkadaşlar???
walla ben şirketten yapılan her açıklama ve her çabayı takdirle karşılarım piyasada her an herşey olabilir dialektik ve kocamuğlalı gitti geriye bizler kaldık garip bir duygu ama er geç bir hareketlenme olacağını düşünüyorum OHAL kaldırılacak, enflasyon biraz daha düşecek, gözaltı çıkış başvurusu yapılacak , gayrimenkul projesi ve oradan gelecek paranın borcun kapatılmasında kullanılması ve yeni iş anlaşmaları ile biraz olsun şirketin ayağa kalkmasına yardımcı olacak her adım motivasyonu biraz daha artıracaktır.. şimdi en güzel yanı batma ihtimalinin ortadan kalkmış olması diye düşünüyorum eğer göz altından çıkarsa ve iyi yerlere gelirse 8 milyon latlarını 3-4 den satabilirlerse ki bu biraz fantezi şu durumda 8*4 = 32 milyon tl şirketin yüzünü güldürülebilir ama önce ky nin beklentileri karşılanmalı 1-2 ye bile varmadan %90 ky satıp çıkacaktır..umarım iyi hatırlayarak çıkarlar hisseyi...bu çok optimist senaryo kötü bir senaryo var mı derseniz zaten kötünün kötüsü atlatıldı bu saatten sonra zaten ödenen kupon ödemeleri ve borçlar niyetin iyi olduğunu gösteriyor ..düşmez kalkmaz bir Allah c.c. onun haricinde ne firmalar battı gitti yani faiz ödemesi yazılmıyormuş vs ben bunlara takılmam 200 milyona faiz işletseler zaten hiç bir zaman borç kapanmaz ben bunun için ky olarak dava filan açmam beklenti içinde de değilim şirketi namusları ile kurtarsınlar ana pazara çıkarsınla ben birazda karla ayrılabilirsem bundan güzeli olmaz.
Bilanço gelene kadar en az 2 haber bekliyorum diye belirtmiştim. Bugün ilk haber ile toplamda faiz hariç 202 milyon alacağın nerdeyse 13 milyonu 3 ay içinde tahsil edildi. İyi tarafı elde sıfır varken 13 milyon gibi ciddi bir rakam kasaya girdi kötü tarafı faiz isletilmemesi bu şirketin devlet ile ilgili sorunu mevzuatı bilenler daha iyi yorumlarlar.
Sıra beklediğim diğer haber ise Murat Beye gelen e mailde belirtildiği gibi bir aya kalmaz tahminen yeni iş anlaşmaları bu haber de gelirse sırada bilanço ve bahsedilen gayrimenkul ile ve diğer şirketler ile ilgili düzenleme olacak. En sıkıntılı en zor dönemi atlattık diyorum bundan sonra yine sabırla bekleyerek inşallah bu satten sonra çorba içme zamanı inşallah.
Bu haber normalde hisseye güven verip 50 üstüne atmalı ama öyle bir beklentim yok....
kötü
nisan 5350
mayıs 6000
haziran 1500
tahsilat sert düşmüş.kodumun projesi bitmedi gitti.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usta zaten her ay aynı oranda tahsilat olsa projeye ne gerek var? Ayda 5 _ 6 milyon tahsilat demek alacak tahsilatının 2.5 _ 3 yılda bitirilmesi demek...
Ama ettiğiniz küfre isyana katılıyorum bu adiler inanılmaz uyuz 7 aydır bahsedilen proje neden açıklanmaz. Yapın projeyi zaten icraata geçtikçe projelerde ne değişiklikler olacak iyi kötü inşaat işinden anlarım açıklandığı gibi birebir uygulanmayacak.
Bu ********lerin derdi hisse fiyatı olsa hiç haber bile göndermeden 1 lira üstüne çıkarırlardı aylardır diyorum patronun şu aşamada zerre umrunda değil hisse fiyatı.
Benim merak ettiğim tahsil edilen paralar nerede kullanılacak? Bari borç ödeseler veya bu parayı bahsettikleri bina yapımında kullansalar ne yaparlar acaba bu paranın akibetini bilanço da görürüz değil mı???
makyaj yaparlarsa nolcak?gelmemiş parayı gelmiş gibi gösterebilirler degilmi yani
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O işleri bilmem usta. Makyaj yapıp bu parayı kap da bildirdikleri halde almamış gibi gösterirlerse. O paraları rulo yapsınlar münasip yerlerine soksunlar. Onu yapamazlar kendileri açıklıyor tahsil ettik diye spk ya bildiriyorlar öyle bir ihtimal olamaz herhalde değil mı? Ben ihtimal vermiyorum. Tahsilatı akıllıca kullanmayabilir ama bilanço da makyaj olayı olamaz her türlü kasada görünmez mı? Ben muhasebeci değilim bu işin hilesini bilmem dediğiniz ihtimal varsa ve yaparlarsa her türlü şikayet konusu olmaz mı???
Ben bunların işleri ağır aksakta olsa yoluna koymaya çalıştığını düşünüyorum. Bakalım 1 aydan az kaldı bilanço gelsin detaylıca görürüz. Daha iş anlaşmaları olacak ve inşallah bir iki hafta içinde haber düşerse sürpriz olmaz. Bunlar şirketi ayakta tutmak hisseye cansuyu vermek istiyorlarsa artık olumlu haberleri sık sık göndermeleri gerekiyor.
Tahminim ve beklentimde yanılmazsam iş anlaşmaları haberi sonra bilanço sonra gayrımenkul işi ve anapazara geçiş başvurusu ile hissenin yıl bitmeden en az 1.50 üstüne çıkacağını düşünüyorum...
Nasip kısmet bekleyelim görelim. Sabah bir hareket beklentim yok şahsen bu haberin hisse fiyatına çok etkili olacağını düşünmüyorum olursa güzel olur....
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi
İnşallah küçük bir tepki verecektir, kayıtsız kalmamalı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri