Tam rakiyi bitirdim uykum geliyor dediydim etler filan derken uyku gitti![]()
Tam rakiyi bitirdim uykum geliyor dediydim etler filan derken uyku gitti![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Balıkla hiç işim olmaz abi asla yemem , çorbada seven biri değilim ama etçi babaya ikinci gidişimde arkadaşlar ısrar etti az tandır içmiştim süperdi bu yüzden sizede ileteyim demiştim.
Bizim Yusuf abide öyle bir durum yok , Yusuf abi öyle çorba filanla uğraşmaz direk et![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Başlığı okuyan herkes acıkmıştır![]()
Rakı ile bugünkü muhabbetim bitti , ufak bir atıştırmalik sonrası tv karşısında uyku moduna geçerim .. Sabahın köründen beri forumdayım artık kapatayim şu interneti ..
Bir iki saate geri gelir ama suan Reha beyde gitmiş başka gelende yok, sayın yöneticim buralarda herhal ama oda yazmıyor ozaman ben yatar.
Yer İmleri